Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ja od siebie do deski polecam CG natural shine dressing
jak możesz to wstaw fotkibo o taki efekt by mi chodziło jak piszesz... póki co mam megs'a natural shine, całkiem nieźle, ale nie wyciąga głębi tak jak ja bym sobie tego życzył - więc na pewno będę szukać czegoś innego
![]()
przyjął się doskonale Damian![]()
kiedyś używałem sonaxa do deski - kokpit błyszczący, ale bez sylikonu. Pozostawiał taką głęboką czerń, ale na początku trochę błyszczał :stop: po dwóch dniach przestawał błyszczeć, ale ogólnie dość krótko trzymał...
Przydała by sie jakas dekontaminacja czyt.jakieś APC na samym początku,
Wg mnie nie potrzeba Ci na początek tak drogiej rękawicy, myślę że taka za połowę tej ceny Ci wystarczy a zostanie na jakiś środek do usuwania rdzy lub smoły. Kolejność dobra jest tylko nie opłaca się wycierać przed glinkowaniem bo i tak zaraz używasz wody jako poślizgu dla glinki.CAR PRO WOOL WASH MITT
czym nakładacie PB natural looka, zakupiłem właśnie tester i zamierzam nakładać aplikatorem bawełnianym białym.
Czy lepiej psikać na powierzchnie i wycierać fibrą?
czym nakładacie PB natural looka, zakupiłem właśnie tester i zamierzam nakładać aplikatorem bawełnianym białym.
Czy lepiej psikać na powierzchnie i wycierać fibrą?