• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Kosmetyka Alf - doradztwo,porady,Twój arsenał itd

74.jpg
SWIZÖL Divine
2 x 200 ml Dose (562,50€/100ml)
Massangefertigte Wachskreation
Niewiem z czego to jest i jakie daje efekty ale cena jest ...-2.650.euro:cool:

- - - Updated - - -

Tak sobie mysle ze za ta cene wystarczy postawic te pojemniki z woskiem pod samochodem i on (samochod)sam sie nawoskuje;)

dokładnie o ten mi chodziło , myślałem że droższych niż te SV nie ma ,a jednak :D

Rowniez przegladam to forum Kosmetyka Aut,tam to "cuda"robia.Ostatnio przewinal sie fajny projekt-Woz Strazacki.I kosmetyka Ferrari na otwarcie salonu w Katowicach.

przstępna cena to jaka cena ? bo jezeli tylko do czyszczenia to szare mydło

Chodzi o coś, żeby przetrzeć ewentualne zabrudzenia, skóry są w idealnym stanie, więc chodzi tylko o to aby nadać im co jakiś czas trochę połysku ;)

Nie wiem, do 50zł?

Panowie, a co byście polecili do zamaskowania rys ? Mam czarną Alfę GT, chciałbym jakoś te rysy spolerować, ewentualnie wypełnić tak żeby się nie rzucały w oczy ? Macie do polecenia jakiś inny środek niż Megsa Ultimate Cumpound ?

Iwan AF Tripple ładnie zamaskuje

- - - Updated - - -

Iwan AF Tripple ładnie zamaskuje

a ogarnę ten środek ręcznie czy wypadałoby mieć maszynę ? Pytam bo chciałbym póki co ręcznie przećwiczyć temat :)

- - - Updated - - -

a ogarnę ten środek ręcznie czy wypadałoby mieć maszynę ? Pytam bo chciałbym póki co ręcznie przećwiczyć temat :)

Panowie a woski turtle wax metalic car wax to one sie do czegos nadaja w ogole jak uwazacie? bo chce kupic nowe kosmetyki mojej Alfce no ale nie wiem co wybrac:( ostatnio kupilem szampon z autolandu i powiem z ejestem zadowolony, ladnie zmywa i nadaje jakis tam delikatny polysk, chce kupic glinke i wlasnie zastanawiam sie nad valetpro bo jest latwa w uzyciu i na do jakis twardy wosk, od czego zaczac? pomozcie prosze:)

Amortyzatory
Powrót