Damian156JTD
Nowy
Klein jaki budżet masz na kosmetyki?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeżeli chcesz wosk niedrogi, łatwy w docieraniu i cholernie wytrzymały to na początek warto wypróbować Finish Kare 1000p.Panowie a woski turtle wax metalic car wax to one sie do czegos nadaja w ogole jak uwazacie?
Dla mnie sytuacja niedopuszczalna, miesiąc to absolutne minimum które musi wytrzymać wosk, poniżej tego uznałbym go za bubla a nie poważny kosmetyk, to tak jakby kupować perfumy trzymające zapach max godzinę po psiknięciu. Ja obecnie wymazuję puszkę PB Blue i w połączeniu z nałożonym PB Black Hole efekt daje genialny, woda świetnie kropelkuje - szczególnie cieszy rano po wilgotnej nocy widok pięknych rządków kropelek ustawionych na dachu i masce.w lato może jak dla mnie zejść po tyg
Klein jaki budżet masz na kosmetyki?
KHOT jak Ty to robisz, ze Ci blue na BH siedzi 2 miechy?
P.S Gdyby toś chciał to mam fajny zestaw na ciemne lakiery do opchniecia wosk Nattys Blue plus Ultra Deep Shine. Oba tylko raz używane wosku prawie cała pucha. Cena 80zł + koszty wysyłki kurierem.
![]()
Mi na BH wytrzymał max miesiąc, a jako, ze jestem leniem wole coś co posiedzi dłużejPłwak tak jak napisałem wcześniej 2 miechy dla blue extra wynik ,tym bardziej że siedzi na BH
Promocja dostępna tylko w zestawieA sprzedaż samego natysa?
Za ile?
Na szybko: Red Devil - świetne APC, Glinka Valetpro, jakiś tester wosku: Race Glaze, Dodo, itd. Idealnie mieścisz się w stówce a masz wszystko co niezbędne na początek zabawy.Na czarne auto co polecicie? za około 100zł, w małych pojemnościach może na początek zamówić sobie jakieś testery aby zasmakowac w temacie. Obecnie używam Sonaxa politura wosk szampon, ale dużo pracy a efekt po dwóch tygodniach znika po nawoskowaniu fajnie, a po kolejnym myciu ten szampon zjada wosk i nie ma żadnej głębi w tym kolorze. Może ten FK plus coś na zasadzie politury?
Nakładam od serca, dwa razy. Aha, BH mam niedługo, nałożone dopiero dwa razy, wcześniej Blue położony był na gołą blachę i generalnie po 2 miesięcach trzymał się jeszcze mocno, ale celowo go zmyłem żeby podłożyć pod nim BH. Ostatnio tylko bardzo szybko zszedł (miesiąc, na BH), ale smyrałem QD sonaxa często i obficie. Teraz będę chciał wypróbować QD od Shiny zamiast Sonaxa, może nie zeżre tak szybko wosku.KHOT jak Ty to robisz, ze Ci blue na BH siedzi 2 miechy?![]()