• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Mask
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kolege/kolezanke AR 145 Bydgoszcz na fordonskiej :)
attachment.php

Załączniki

• CAM00501.jpg
    CAM00501.jpg
    176 KB · Wyświetleń: 555
Ostatnia edycja:
Byłem, (syn koniecznie chciał...) jak dla mnie średnia impreza.

Pozdr. Dla czarnej gta sw na ladnym kole w ciemnym chromie (widziana w toruniu w okolicach wlotu na nowy most)

Witam- na święta odwiedziłem rodzinne strony i miłe zaskoczenie pomachano 26.12.2014 na trasie Inowrocław - Trzemeszno - pozdrowienia dla srebrnej 166 - lubuskie pozdrawia!!

Widziana dzisiaj niedziela 18.01.2015 o godz. 17.30 czerwona Alfa Romeo Brera na tablicach CB... w Tucholi na ul. Chojnickiej....;)

Dzisiaj 29.01. godz. 8 z minutami Tuchola, ul. Główna Czarna 147 FL na CTU z ładnym białym światłem w lampach.... Pomrugane i odmachane....

Ciemna/czarna 147 z ramkami klubowymi na tablicach CW stojąca w poniedzialek w Grudziadzu obok garazy na przeciw stadionu zuzlowego, obik jednstki wojskowej to ktoś od nas?

Dodano po 18 minutes:

Dobra, spojzalem wyzej a avatara, to Gregor :)

Ostatnia edycja:
niebieska 156SW z rej CBY z ramkami widziana dzis na drodze miedzy Mielcem a Debica. pozdrawiam kierownika

Widziana dzisiaj 12 luty na Pl. Wolności w Tucholi godz. 9,30 srebrna 147 sprzed FL na nr rej. CB XXXXXX.
Pozdrowienia...
:pleasantry:

Ta srebrna na CB dość często się pokazuje w CTU - ostatnio była nawet u mnie w pracy :)

Ciemna (i brudna!) 159 SW z ramkami na blachach CIN dziś około 16:45 leciała za mną lewym pasem na Lubickiej, pozdrawiam :)

Pozdrawiam kierowcę z czarnej 156 widzianej w grudziądzu. Pomachane i odmachane.

Dzisiaj ok godz. 18 tej w Tucholi na parkingu Polo, błękitny metalic Alfa 147 na blachach CBY.... Pozdrawiam...

A ja chyba w sobotę mijałem Adriana w jego GT w Złejwsi Wielkiej w drodze do Torunia.

Alfisti zawsze się pozdrawiają na drodze.

Widziana dzisiaj 26 marca 2015 o godz. 11,40 w Tucholi złotawa 156 FL na nr PO .... Pomachane z wzajemnością... ;) pozdrowienia dla drivera...

Amortyzatory
Powrót