• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Mask
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Mask

Nowy
Auto
Lex IS200 SC
Nowy dział osobny dla naszego województwa Kujawsko-Pomorskiego. Teraz bardziej lokalnie :)
Wpisujmy kto gdzie kogo widział i pozdrawiał :-)

Pozdrawiam kolegę w 147 na blachach CGR mijanego dziś ok. 15:00 na ul. Warszawskiej w CG ;-)

Pozdrawiam też, jeśli może tu zagląda, kierownika/kierowniczkę białej Brery (rej. ZGY) widzianej dziś na ul. Lotniczej w CG.

Tak jest ;-)
Przy okazji to zachęcam do śledzenia działu Kujawsko-Pomorskiego i zapraszam na organizowane co jakiś czas spoty :D

Pozdrowienia dla koleżanki w czarnej MiTo z anteną CB i klubową trójkątną naklejką z numerem na prawej szybie spotkanej wczoraj w centrum Bydgoszczy. Pomachane, uśmiechnięte! ;)

Pozdro dla 156 przed FL na blachach CG widzianą w niedziele w Łodzi przy Rondzie Solidarności

Pozdrawiam 156 przed FL na Ksenonach, na tablicach CIN, widziana dziś po 17 niedaleko skrzyżowania Andrzeja ze Świętokrzyską w Inowrocławiu.Jeśli dobrze zauważyłem, to tablice odziane były w ramki Klubowe (których jeszcze nie posiadam).

Witajcie ,jestem na wakacjach we Włodku i pozdrawiam wszystkich Alfaholików ,a w szczególnosci kolege Dawido z AR 159 8)

jak z białymi szprychami to pewie ja klekotem gazowałem :D pozdrawiam

Pozdrawiam 156 przed FL na Ksenonach, na tablicach CIN, widziana dziś po 17 niedaleko skrzyżowania Andrzeja ze Świętokrzyską w Inowrocławiu.Jeśli dobrze zauważyłem, to tablice odziane były w ramki Klubowe (których jeszcze nie posiadam).

A kto się lansował w poniedziałek 21.07 srebrną 156 Sportwagon przedliftem na CG w okolicach Pucka?

wczoraj okolo 18 w inowrocławiu na rynku czerwona 8c spider starszy pan w czapce z daszkiem z logo AR :D ktos z klubu ? ;D

Kto smiga seledynowo-majtkową 156 SW na tablicach CG? Widzialem ostatnio z ramkamibto auto, ale ogolnie go nie kojarze.

Pozdrowienia dla srebrnej 156 sedan przed fl widzianej 19.08 w okolicy PGE areny w drodze na koncert timberlake'a ;p

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156SW jadącej ok godziny 19 z Lipna w stronę Płocka. Zagadałem nawet na CB, ale po chwili już nic do mnie nie dochodziło.

Wstawię to w woj. mazowieckiego oraz kujawsko-pomorskie gdyż wszystko rozegrało się na styku tych 2 województw.

Pozdro. Tomek (PcPlus)

Pozdro dla kolegi z włocławka (tablic nie pamiętam) koło 13 na toruńskiej
Ja jechałem swoją czarną perłą 166 :)

Pozdrowienia dla wlasciciela pieknej 166 zaparkowanej w gdyni pod hotelem
337.jpg

Ps moja 156 stoi po drugiej stronie budynku :-)

Amortyzatory
Powrót