Jest ktoś może z Grudziądza lub okolic ?? Pozdrawiam

• Autor wątku Autor wątku Paton147
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Paton147

Guest
Siema jest ktoś z cg pzdr:)

Oo to super chociaż nie jestem sam a co chcesz kupić jesli można wiedzieć tzn jaki model?

Ja także z CSW :D kiedy robimy jakieś spota w CG albo CSW? :D

---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:21 ----------

a tak apropo, może chłopacy z Grudziądza chcieliby przejechać sie na spota do Bydgoszczy w najbliższą sobotę?

Ja także z CSW :D kiedy robimy jakieś spota w CG albo CSW? :D

---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:21 ----------

a tak apropo, może chłopacy z Grudziądza chcieliby przejechać sie na spota do Bydgoszczy w najbliższą sobotę?

no właśnie.
ZAPRASZAMY! :)

Odnosnie spota to jak najbardziej jestem za, tylko na wiosne aż sie sezon zacznie , jeszcze jestem w proszku siedze w garażu i przygotowuje moją belle...do sezonu ehhe Pozdro...

Tosz to nie jest jakiś zlot na którym auta świecą się jak psu jajca :P po prostu się zlatujemy w jednym miejscu pogadamy, pokopiemy w oponki i lecimy gdzieś na kawkę. Warto wpaść, nie zastanawiaj się tylko śmigaj z nami. będzie raźniej w trasie

Dzieki za zaproszenie i dobre chęci ale musze sobie odpuscic 10/11 mam zjazd na uczelni a po druge troche porozkręcalem swoją alfe i nie ma przodu haha ,takze i tak bym nie dał rady ale dzieki ....

Witam. Też jestem z CG. Alfę kupiłem wczoraj, sprzedałem też klubowego Fiata Bravo GT :) Fajnie by było kogoś poznać o tych samych zainteresowaniach z okolic :)

Witam. Też jestem z CG. Alfę kupiłem wczoraj, sprzedałem też klubowego Fiata Bravo GT Fajnie by było kogoś poznać o tych samych zainteresowaniach z okolic

Rozumiem, że jesteś zainteresowany ewentualnym przyszłym złotem w Świeciu lub okolicach? ;)

Rozumiem, że jesteś zainteresowany ewentualnym przyszłym złotem w Świeciu lub okolicach? ;)

Oczywiście, że tak! :-) W BBM również czynnie uczestniczyłem w zlotach, także i w te lato jade na zlot OP Bravo do Zakopca.
Także jak coś będzie się działo, czy w Grudziądzu bądź okolicach chętnie wpadnę... ;-)

Fucel już zarejestrowany widze :P ja tez od niedawna :P :)

Ja na spota chętny ,Świecie pasuje mi

A Fucel gdzie Ty w zakopcu masz zlot BBTP BRAVO :D raczej Koszalin :D

A Fucel gdzie Ty w zakopcu masz zlot BBTP BRAVO :D raczej Koszalin :D
No jak to? Przecież w 2011 był zlot na Północy w Gdańsku, a teraz pisali coś o Południu PL. To mi się coś popierdzieliło może...
Teraz będzie okazja na zloty BBTP i Aflaholików! :-)

Trzeba coś w piątek ogarnąć albo czwaertek wieczór,może Świecie zajedzie do nas albo my do Świecia

Amortyzatory
Powrót