P
Paton147
Guest
Siema jest ktoś z cg pzdr
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja także z CSWkiedy robimy jakieś spota w CG albo CSW?
---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:21 ----------
a tak apropo, może chłopacy z Grudziądza chcieliby przejechać sie na spota do Bydgoszczy w najbliższą sobotę?
Witam. Też jestem z CG. Alfę kupiłem wczoraj, sprzedałem też klubowego Fiata Bravo GT Fajnie by było kogoś poznać o tych samych zainteresowaniach z okolic
Rozumiem, że jesteś zainteresowany ewentualnym przyszłym złotem w Świeciu lub okolicach?![]()
No jak to? Przecież w 2011 był zlot na Północy w Gdańsku, a teraz pisali coś o Południu PL. To mi się coś popierdzieliło może...A Fucel gdzie Ty w zakopcu masz zlot BBTP BRAVOraczej Koszalin
![]()
No witaj, my już z Radkiem (Radexonem) wczoraj rozdziewiczyliśmy mini zlot Alf 156 na MakuJa reprezentuje Belle z CG![]()
witam was
P
To jak dokładnie byście coś tam ustalili to dajcie znać jak będę miał chwilkę to podjadęTrzeba coś w piątek ogarnąć albo czwaertek wieczór,może Świecie zajedzie do nas albo my do Świecia