alfaholicy z powiatu inowrocławskiego i okolic??

jacaaa8

Nowy
Auto
AR 166 2.4 JTD BLU ODISSEA
czy jest ktos z mojego regionu??

W moim regionie mało widzi sie piekne auta (AR) dlatego tez załozylem ten temat

Ja pochodze z janikowa. pozdrawiam

Świecie wita:D co prawda to prawie 90 km, ale ja lubię jeździć :D więc organizujcie spota :D

Cześć Jaca. Chyba kojarzę ciebie - kolega Przemka (agentos)? Robił zdjęcia/filmik twojej alfie?
Są koledzy z ina - zapraszam na nasze forum regionalne kuj-pom http://squadracorse.pl/

Cześć Jaca. Chyba kojarzę ciebie - kolega Przemka (agentos)? Robił zdjęcia/filmik twojej alfie?

trafiony zatopiony:):)
na squadracorse tez jestem zarejestrowany, ale byłem ciekaw ile osob jest na alfaholikach z mojej okolicy :)

bardzo chetnie ale niestety nie narzekam na nadmiar wolnego czasu :(

no no - jest nas trochę w tym województwie.... ja dużo jeżdżę (ale służbowym) i widzę sporo Alf i nie mało ma też ramki AH. Pytanie ile z tych osób jest zainteresowanych spotkaniami regionalnymi - w Warszawie i Poznaniu dużo się dzieje bo to duże miasta, Dobrze by było jakby kuj pom coś pokazało od siebie porzucając wszystkie geopolityczne spory jak zrobienie metropoli itp....

chociaż wiadomo że najgorzej u wszystkich z czasem :/
kiedyś Squadra Corse zrobiło wypad na Spot do Torunia ... można by zorganizować coś nowego :)

no no - jest nas trochę w tym województwie.... ja dużo jeżdżę (ale służbowym) i widzę sporo Alf i nie mało ma też ramki AH. Pytanie ile z tych osób jest zainteresowanych spotkaniami
kiedyś Squadra Corse zrobiło wypad na Spot do Torunia ... można by zorganizować coś nowego :)

Widać z tego forum to nie wiele osób chętnych na spoty regionalne...no chyba że każdy u siebie w mieście to wtedy tak :P

Jak ktoś chce temu zaprzeczyć to zapraszam na nasz spot gokarty w Bydzi a potem impreza w Więcborku. Fajna ekipa już się zabrała więc zachęcam do wspólnej zabawy

Popieram kolegę Snake'a. Zapraszamy na zlot Bydgoszcz- Więcbork w terminie 7-8 lipca. Atrakcji nie zabraknie. Jeżeli się uda, to stworzymy z tego cykliczny zlot, miejmy nadzieję, że na coraz szerszą skalę:) szczegóły w odpowiednim temacie i tutaj i na SCAR.

Co jest koledzy, nikt nie chcę się integrować na zlocie, który jest niedaleko Was? :P

Amortyzatory
Powrót