• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Kto z Kujawsko- Pomorskiego jedzie na ogólnopolski zlot 2012?

Auto
Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM
czy jest ktoś , kto z Kujawsko- Pomorskiego śmiga na zlot 2012 w sierpniu? Zwracam się zwłaszcza do Alfisti z okolic Grudziądza-Świecia-Bydgoszczy-Torunia?
Czy ktoś z północy będzie też jechał? Bo i tak będzie przejeżdżał przez moje okolice.

Pozdrawiam :)

już kogoś sobie tam znajdę znajomego, spokojnie :P ze 130 osobami będzie integracja :P

Myślałem żeby uderzyć - ale padła decyzja, że kupuję aluski. Każdy chyba cienko stoi w wakacje z siankiem jak widzę i słyszę.. :(

No ja walę na Toruń-Łódź-Częstochowę, także się miniemy, ale zobaczymy na miejscu :P

odpowiednio wcześnie tzn? ;) ja planuję wyjechać ok 1-2 w nocy z poniedziałku na wtorek od siebie, czyli ze Świecia:)

Nie myślałem, że aż tak wcześniej chcesz jechać. Ogólnie z naszej strony plan był taki by dotrzeć do Żywca w okolicach 12 ale może będziemy wybierać się wcześniej więc kto wie - może gdzieś na trasie się wypatrzymy.

P.S. A czemu na liście zlotowej Cię nie widać?

Ogólnie z naszej strony plan był taki by dotrzeć do Żywca w okolicach 12

pozwolę sobie zacytowac ze znanego filmu :P "taki plan to ja mam zawsze!" :P w tym sensie, że ja też chciałbym być w Żywcu ok 12, ale ja mam 500 klocków do pokonania. Myślę, że zajmie mi to ok 8 godzin na spokojnie, a wyjeżdżam tak wcześniej, bo ok 6 chciałbym być w okolicach łodzi, żeby ominąc te większe korki.

P.S. A czemu na liście zlotowej Cię nie widać?

bo niestety do ostatniej chwili nie miałem jechać na zlot i wahałem się z przyczyn niezależnych ode mnie. gdy już wszystko sie wyjasniło to nie było miejsca, ale koleżanka Weronika mi odsprzedała swoje, ponieważ ona nie jedzie na zlot z powodu problemów z urlopem. Prosiłem organizatorów, aby nanieśli poprawki na liście, ale najwyraźniej jeszcze tego nie zdążyli zrobić:) W każdym bądź razie jadę na pewno

- - - Updated - - -

My wyjeżdżamy ok 21-22.W nocy dużo mniejszy ruch,chłodniej,ale ciemno za to

ja lubie jeździć w nocy, ale w tej części bliżej poranka :P też wyjeżdżam stosunkowo wcześniej, zeby pokonać większe korki, jak pisałem wcześniej, poza tym nie chce się spieszyć :)

Ja może będę z BYdzi jechać, nie wiem jeszcze, ale kto wie....

Aneta, ale z Bydgoszczy w którą stronę jedziesz? Moglibyśmy w Toruniu się spotkać i śmigać razem:) jeśli chcesz :)

Aneta, ale z Bydgoszczy w którą stronę jedziesz? Moglibyśmy w Toruniu się spotkać i śmigać razem:) jeśli chcesz :)

Jadę Wawy niestety lub stety, ale może innym razem będziemy wspólnie śmigać ;),ale to już wiesz i na zlot zajadę niestety w nocy....

a ja z kolei już jadę w sobotę, bo jeszcze zahaczam o okolice Zawiercia pod domek do wtorku a stamtąd to już 130 km więc sobie wyjadę na spokojnie koło 12.00 , ale oczywiście na pewno integracja na zlocie z alfaholikami z kujawsko-pomorskiego będzie ;)

Amortyzatory
Powrót