auto szrot okolice świecia, grudziądza , bydgoszczy

bevold19

Nowy
Auto
alfa romeo 147 1.9 JTD
Witam panowie. Sluchajcie nie orientujecie sie moze czy w okolicy tych miast jest jakis szrot? potrzebuje kratke ze zderzaka przedniego, przed FL do 147, od strony kierowcy. Po malej stluczce nie udalo sie jej odzyskac, a zderzak jest po malowaniu i ,,spawaniu,, . Sorki jezeli pisze w zlym dziale, prosze o przeniesienie i pokierowanie gdzie sie udac;)

Szczerze, to wątpię żeby ktoś oddał samą kratę od zderzaka. Jak już to kupisz jedynie komplet.

Dziekowac chlopaki. Wiem ze ,czesc, raczej trudno chyba ze ktos skasowal tylko jedna strone zderzaka , tak jak ja:p

- - - Updated - - -

Ajj szkoda ze nie masz od strony kierowcy:( aj ja jaj

Za Świeciem (w stronę Tucholi) jest auto kasacja. Nie wiem jak się nazywają, ale mieszczą się gdzieś w okolicy wioski Bramka (jakieś 10-15 km za Świeciem). Jak będę jechał w tamtą stronę przejazdem to mogę zdobyć Ci kontakt.

no dzieki bardzo Adrian. Mowisz o plewnie? jesli tak to nie maja a nowa ok 120zl. troche drogo w sumie.

wiem ze po Waszej stronie wisly sa 2 szroty w dolnej grupie
droga ze swiecia do gdanska na wysokosci zjazdu na grdz:)
nie wiem jak tam z dostepnoscia ww czesci:(

Kolego w Grudziądzu jak lecisz tranzytem i koło shella skręcasz lecisz do pierwszego ronda i w prawo i tam jest kontrola powypadkowych samochodów czy coś tam takiego i ostatnio widziałem że koleś dość AR tam ma i jest ogarnięty co do cen i w ogóle!

Siemka, miedzy Inowrocławiem a Bydgoszcza, w złotnikach k. na zakrecie przy szkole skrecasz i jedziesz prosto, jest szrot (ma czesci do alfy) 889389199 zapytaj dokładnie czy ma tego grila ;)

Jak będziesz robił grill party to się wkręcam :P też lubię grillowania :P

za warlubiem przed Nowym koles tez ma alfy sciaga zza granicy i moze on cos miec po prawej stronie przed zakretem tylko tyle pamietam :)

Co do części na szrocie w Plewnie to możecie pisac na priv do mnie albo tutaj. Dość często tamtędy latam a jak nie to mój ojciec ma tam jakiś kontakt.

Niestety tam nic nie maja, ale dziekuje Adrian. Ok chlopaki sprawdze jak nie dorwe nic na allegro w koncu ;P

Remas a powiedz mi jeszcze raz co tam dokładnie potrzebujesz?? Popytam wśród znajomych.

Amortyzatory
Powrót