Witam, jak w temacie poszukuje dobrego blacharza lakiernika, magikaw Grudziądzu.
Kogo polecacie? Cena nie gra roli bo idzie z odszkodowania![]()
Witam, jak w temacie poszukuje dobrego blacharza lakiernika, magikaw Grudziądzu.
Kogo polecacie? Cena nie gra roli bo idzie z odszkodowania![]()
Mój Brat jest blacharzem i malarzem![]()
A dobrym??![]()
zajmuje się tym od młodego, teraz ma warsztat po znanym Jagodzińskim w Owczarkach.
Zapodaj adress to sie przejade![]()
Wklej to w google - 53.503299,18.828267
ul. Jaśminowa (tabliczka warsztat blacharski Jagodziński). Mów, że od Kuby - ale jak brachol zobaczy Alfę skojarzy tematPogadacie i będziesz wiedział co i jak i czy warto.
Posłużę się złotą łopatę i odkopię.
Szukam dobrego blacharza (niekoniecznie lakiernika) w Grudziądzu który nie dostanie zawału na widok podłogi w Alfie 156 i będzie w stanie rzetelnie wycenić i połatać (nie musi być tani), ew. powiedzieć, że się nie da etc.![]()
podobno dobry blacharz jest za mostem, za Generonem czy jakoś tak, skręca się w prawo i jakieś 300m i po lewej stronie.
Koleś nie jest tani ale za to bardzo dobry i rzetelny
Jest 159 1.9 2009r.
Byłą 147 1.6 120KM 2004r.
Była 166 2.5 V6 24V 1998r.
Była 156 2.4 JTD 1998r.
Było Subaru Impreza 2.0 1997r.
No tak, nie jest łatwo trafić na dobry warsztat blacharsko – lakierniczy. Sam szukałem chyba pół roku;/ Musiałem wyjechać poza miasto, do Osielska, żeby kogoś sensownego znaleźć. Ale się udało, teraz jak coś mam do zrobienia z autem to jeżdżę na Kruczą 18 – www.krucza18.pl. Korzystają z najlepszych technik i impregnatów, a poza tym mają duże doświadczenie.