Widziany/Widziana

Pozdro dla 159 Q4 która mnie odstawiła przy zjeździe z A1

147 WZY dzisiaj na Północnej ok.11

A wczoraj to mnie chyba Mariano śledził w okolicach Chóralnej :) Pozdro

pozdro, ale to nie ja, na chóralnej lub okolicach mnie wczoraj nie było, co najwyżej rondo lotników, pabianicka te rejony :)

Pozdro dla 156 EZG która stała wczoraj w manufakturze

Pozdro dla 156 2.5V6 WPI która zawracała dzisiaj na Al.Palki przy Telefonicznej ok.11;30

Pozdro dla Adiego widzianego dzisiaj na Źródłowej

Ja nie wiem, że ty wahaczasz wszystkich na mieście :D

Ciebie też widziałem a raczej twoją 156 pod domem :o w ten sam dzień co adiego

- - - Updated - - -

poza tym wszystkich co pozdrawiam to mają ramki :D bo bez ramek to ohoho

No bez ramek to widuję jakieś, ale żeby tak kogoś z AH to już dawno nie. Choć mieszka ktoś niedaleko mnie z czarną 156, ma ramki AH, ale nigdy nie odpowiedział na pozdrowienia.

ja u siebie(Andrespol) często widuje 147 po lift białą na ramkach
od nas???

Gregu, biała na czarnych felach? Śliczna jest :) Ja mieszkam koło Justynowa więc możesz mnie też widywać :D

Wiśniowa, Andrespol ....tam mnie można spotkać... Teżmam od nas z okolicy do kupienia 147....z feliksina....1.6 po kapitalce 2002r. 145tyś ori przebiegu. czerwone skór. Białą perła z czarnym dachem ...ale biję się z myślami ...zobczymy.Tak to może będę miał kolejną 147 białą w naszej okolicy...

P>S> ramki masz???

Pozdrowienia dla czarnej 147 3D na blachach ELW z klubowymi ramkami i koniczynką widzianej dzisiaj w okolicy skrzyżowania w Andrespolu ok 16 30 ;d

Pozdrowienia dla błękitnej 166 widzianej dzisiaj około 12 na Niemcewicza przy Wójtowskiej :D

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 parkującej rano na Tuwima róg Kilińskiego

Pozdro dla srebrnej 156na ramkach około 18:40 widzianej wczoraj na Kopcińskiego, uciekłeś mi na światłach przy Narutowicza

Pozdrowienia dla ... no właśnie dla kogo , przypomniało mi się przed chwilą że Xakner sprzedał swoją bordową 156 , więc kto to ?:D Ramki klubowe są , jechałem dzisiaj Dowborczyków i wyjeżdżała z jakiejś bramy 156 Xaknera minąłem ją i jak wyjechała na drogę to włączyłem awaryjki , ale nie zajarzył koleś , więc chyba nie z forum :( Jechałem Audi

Amortyzatory
Powrót