Widziany/Widziana

pozdro dla 166 epi82n7 chyba, widzianej dzisiaj w belchatowie, jechałem za tobą od leklerka do Narutowicza ;)

Pozdro dla czarnej 147 z ramkami dziś koło 15 na zgierskiej obok cmentarza. Wykonałem salut znad kierownicy ale byłeś zajęty rozmową z pasażerem.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam Pana w 159 widzanego wczoraj przy Rojnej :)

pozdrawiam kierownika czarnej Bestii :) przepiękna Brera widziana przed 17 kolo kościoła na Łąkowej :)

Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej GT spotkanego dzisiejszego poranka na stacji Lotos w Łasku

IMAG0113.jpg IMAG0109.jpg IMAG0110.jpg IMAG0112.jpg

Ostatnia edycja:
pozdrawiam kierownika czarnej Bestii :) przepiękna Brera widziana przed 17 kolo kościoła na Łąkowej :)
To może widzieliśmy tą samą. Czarna Brera blachy ESI ramki AH ok 16.15 róg kilinskiego/Tuwima ;)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Kto dziś trąbił na mnie na Al. Politechniki ;) ... pozdrawiam Kierownika czerwonej 147? szybko przeleciała przez skrzyżowanie ;)

pozdrowienia dla mariusek. widzianego przed chwilą na 1 pietrze parkingu w manu :)

Też widziałem dzisiaj jego auto więc go nawet odwiedziłem w pracy :)

Pozdrowienia dla czarnej AR166 ruszającej z parkingu z pod rossmana na Teresy ok 14.00

- - - Updated - - -

Pozdrowionka dla czarnej AR159 i srebrnej AR GT stojącej około 14.30 na wylocie ze Zgierza do Łodzi (zgierska)

Pozdrowienia dla kierownika
463.jpg

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót