Widziany/Widziana

Pozdrawiam kierowców 166 i GT widzianych ok. 22 na skrzyżowaniu Włókniarzy i Legionów

Pozdro dla questounico widzianego wczoraj ok.19 na Paderewskiego przy Rzgowskiej ;)

Pozdro dla Adiego, który był jakaś godzinkę temu pod MCD na Strażackiej, ja byłem Audi stała na przeciwko MC Drive praktycznie

Uważajcie z tym podawaniem lokalizacji. Ja kiedyś niechcący w podobny sposób koledze kłopotów narobiłem. Jak jeszcze kiedyś używałem fb to będąc obaj poza miastem machnalem sobie wpis a ze tel dodał lokalizacje to jego zona sie dopytywala dlaczego był w Lublinie jak miał byc w Łodzi.

Uważajcie z tym podawaniem lokalizacji. Ja kiedyś niechcący w podobny sposób koledze kłopotów narobiłem. Jak jeszcze kiedyś używałem fb to będąc obaj poza miastem machnalem sobie wpis a ze tel dodał lokalizacje to jego zona sie dopytywala dlaczego był w Lublinie jak miał byc w Łodzi.

Dobre :)

Pozdro dla Adiego, który był jakaś godzinkę temu pod MCD na Strażackiej, ja byłem Audi stała na przeciwko MC Drive praktycznie

Pozdrowionka! Nie zauważyłem. :-P Rzadko zwracam aż taką uwagę na Audi. :-D

Jednocześnie pozdrowionka dla Maciasa który chwilę temu śmigła zielonym Passkiem od telefonicznej do smutnej. Zagadny był strasznie. :-P

Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2

A kto wczoraj zajechał 156tką na Ogniskową? Pozdro!

Nie wiem czy to ktoś od nas, ale widziałem dziś fajna czerwona 159 tbi sedan skręcala z Politechniki we Wróblewskiego.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Czerwona 155 EPA na Srebrzyńskiej po 15, ja ją przecinałem jadąc Kasprzaka

Czarna 156 FL na telefonach pod kinem w Manu dziś wieczorem. Pozdrawiam

Pozdrowienia dla Vikadana który dziś po 21-szej pewnie wracając z pracy na limance prawie się potknął patrząc na mnie przejeżdżającego obok Niego.
P.S.
Pewnie przyglądał sie mojej nowej rejestracji EL159SW

Pozdrowienia dla złotej 156FL na klubowych ramkach w Pabianicach przy Lukoilu ok 13;20 :)

Pozdrowienia dla kierowcy klubowej Alfy 156 rej EBR.... widzianej dziś rano na Narutowicza

Też Cię pozdrawiam :) Jeszcze się przyglądałem czy dobrze widzę :D

Czyja 156 stoi już drugi dzień pod Textorial Parkiem na Magazynowej?

Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2

Masz na myśli granatowe kombi z naklejka zlotowa na tylnych szybach? Moja....
A twoja to tez kombi ale w kolorze nie wiem jakim :) taki zielonkawo-niebieski?

Dokładnie! :) Czyżbyś gdzieś tam pracował? Kolor mojej to... hmmm... Moja dziewczyna rozpoznała to jako błękit typu lazur. :D

Amortyzatory
Powrót