Pozdrowienia dla kierowcy czarnej AR147 EL666** widzianej dzisiaj o 5.40 na skrzyżowaniu Aleksandrowska/Traktorowa i drugie pozdrowienia dla kierowcy chyba wiśniowej AR156 jadącego za mną po Aleksandrowskiej w stronę Aleksandrowa ok 5.40 rano![]()
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej AR147 EL666** widzianej dzisiaj o 5.40 na skrzyżowaniu Aleksandrowska/Traktorowa i drugie pozdrowienia dla kierowcy chyba wiśniowej AR156 jadącego za mną po Aleksandrowskiej w stronę Aleksandrowa ok 5.40 rano![]()
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 mijanego w sobote w Pabianicach kolo SDH pomachane odmachane - nie wiem czy zdążył zauważyć ale machałamżeby nie było
![]()
Dzięki i również pozdrawiam piter770
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147, widzieliśmy się dziś na Pabianickiej w ŁodziPozdrawiam również Pana z białej 156
Pozdrawia czarna 156 v6 na wieluńskich numerach
![]()
lukasz169 również pozdrawiam
Z początku nie kumałem o co biega![]()
Tak właśnie myślałemSwoją drogą bardzo ładna 147
![]()
Pozdrowienia dla Kierowcy białej Giulietty widzianej dzisiaj na Partyzanckiej w Pabianicach.Pomachane,odmachane
Pozdrowienia dla Kierowcy 156 w kolorze rosso, który chyba mnie nie widział ... wczoraj wieczorem, skrzyżowanie Jana Pawła i Obywatelskiej.
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 na nr. EL....NT widzianego koło południa na Rondzie Solidarności
Pozdrowienia dla bordowej 159 2.4 z numerkami rej. 709, za którą to jechałem (niestety tylko czerwoną astrą żony) jakiś tydzień temu Przybyszewskiego aż do miasta Piotrkowska, Sieradzka, Wólczańska, Wróblewskiego oraz wczoraj na rondzie Solidarności (też astra). Widziana dwa razy, więc podwójne pozdrowienia![]()