Tomaszów Mazowiecki i okolice

• Autor wątku Autor wątku Drst
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Hej. Troszkę obok tematu, ale spytam. Zamierzam sprowadzić Brere z Niemiec, ale chętnie reanimowałabym swojego Fiata jako autko dojazdowe do pracy do tego czasu. Niestety, ciągle co stoi u jakiegoś mechanika, pojeździ miesiąc, klops i problem ze sterowaniem zapłonem powraca. Autko dostałam w spadku a poprzedni właściciel niezbyt się nim przejmował. Czy ktoś może polecić w Tom warsztat w którym go przejrzą i ocenią, czy warto i jak dużo trzeba zainwestować w nie? Dzięki z góry za wszelkie podpowiedzi :).

Fiat Albea 1.2 16V HL z 2002. Nikt mu nie potrafi pomóc, a nie chce go jeszcze spisywać na straty. Przebieg niecałe 110 tys. Jak na razie żaden spec nie potrafi ogarnąć tematu, a problem caly czas powraca ;)

Auto-tos? Chyba mają coś wspolnego z Fiatem. Co do jakosci uslug nie mam bladego pojęcia.

Dodano po 3 minutes:

Pisalem do nich maila niedawno w sprawie kodowania kluczyka z pilotem do alfy. Cena uslugi 120 zł. Gdyby ktos kiedys szukał

Ostatnia edycja:
Jak juz będę mial wolne.srodki na ten.cel to sie pochwale. No taka odpowiedz dostałem w mailu od nich :-P mówisz ze to niesamowita okazja B-)? Hehe

Na szczescie jest. Jeszcze dla pewności wynienie baterie bo moze to ona winna ;-) a nie chcialbym wydawać kasy nie sprawdzajac wszystkich mozliwosci :-)

Autotos przerabiałem jeszcze z moim fiatem ogólnie ceny wyższe gdzies około 20% niż u pozostałych. Z elektroniką i prostymi naprawami oraz wymianami dawali rady

Ja już jestem na etapie - zapłacę każde pieniądze ;). Nie chcę go na żyletki oddać. W przyszłym tyg nie ogarnę tematu (wyjazd służbowy), ale do końca stycznia - może ;).

To juz wiem :-P ale nie zaszkodzilo sprawdzic.

No po prostu wiem bo sprawdzałem, ma nową obudowę kluczyka, nową baterię, kartę kodów,musi zakodować kluczyk:)Mówiłem przy sprzedaży, nie wszyscy sprzedający wciskają ludziom kity:) ja nie chcę żeby mi wciskali i sam nie wciskam tym bardziej nie zrobiłbym tego ludziom z tego forum.

Cicho :-D na poniedzialek umowiona operacja kodowania xD sluchal i pamieta ale zwykle lubie sprawdzic jeszcze raz po swojemu :-P

Amortyzatory
Powrót