Tomaszów Mazowiecki i okolice

• Autor wątku Autor wątku Drst
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czy ktoś z zamulaczy z Tomaszowa rusza na bicie rekordu 1 maja?

Takie planowanie kto teraz jedzie na tak odległy termin to trochę tak z dupy.. Tym bardziej ze na spota konkretnego w TM trudno się umówić ;p Ale jak najbardziej jestem za i 30 kwietnia będę wiedział na 100% ;)

Ja jadę na 100%, jak będziecie coś wiedzieli dajcie znać, zgadamy się z Łodziakami i razem ruszymy

PANY!

Czy ktoś w Tomaszowie czy okolicach ma jakiegoś znajomego lakiernika, potrzebuję pare rzeczy na 'sztuki' porobić

Ty żyjesz ?? Czemu nie tylko do mechanika wstawiam i nie wiem czy do weekendu będzie. Zawsze motorem mogę podjechać.

wysłane z nokii 6310i

Żyje żyje heh Czasem nie ważne "maszyny" a doborowe towarzystwo ;) Rany Jeśli Ty do mechaniora wstawiasz a nie sam dłubiesz to juz koniec Świata heh coś poważnego?

Lenistwo, lenistwo iiii lenistwo - nie chce mi się uj dłubać w gó.nie. - Zawias do roboty jest. To kiedy i gdzie ?

no ja to moge teraz i na tygodniu ale fajnie by bylo jakby ktos jeszcze się zapowiedzial. P.s zawsze moge komus dorzucic na wache jak nie ma by pod lidla podjechac hehe

Standard lidl chyba ze DRST chce laski powyrywać na nowe felgi to w takim razie przystan

Amortyzatory
Powrót