Tomaszów Mazowiecki i okolice

• Autor wątku Autor wątku Drst
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Tak trochę, innej beczki temat prostowanie felg polecicie mi jakieś miejsce w tm bądź okolicach?

Miałem zaproponować termin - proponuje więc:

29 sierpnia, piątek, PCK, godzina 19:00. Odległy by wszyscy zdążyli przeczytać. Kto będzie?

Miałem zaproponować termin - proponuje więc:

29 sierpnia, piątek, PCK, godzina 19:00. Odległy by wszyscy zdążyli przeczytać. Kto będzie?

Postaram się być. Chętnie zobaczę gtv Wodnego. Może ktoś nowy zawita. PCK w którym dokładnie miejscu, bo miejsca nie kojarzę ?

@Wodny,

​Widziałem ostatnio chyba Twoje GTV koło Ronda. Zacna fura :)

Trochę do zrobienia ale wszystko w swoim czasie. Całkiem możliwe ze to moja na zapiecku parkuje :p

R156 będziesz? Bo jak nie to ja sam z Rafałem nie podjeżdżam bo i po co? widzę jego mordę dosyć często :D

R156 będziesz? Bo jak nie to ja sam z Rafałem nie podjeżdżam bo i po co? widzę jego mordę dosyć często :D

Nie, nie dam rady. Znów musiałbym zasuwać z Łodzi. Jak byłoby nas więcej to jeszcze widziałbym sens.

Którego mijałem na Nowowiejskiej dzisiaj po 16? Pięknie pomachane było :)

Hehe. Pozdrowionka. Kiedy dajesz się tą v6tką przejechać?

Sporo AR jeździ po Tomaszowie :) Widziałem ich trochę wczoraj. A wiedzieliście ze macie takiego rodzynka u siebie?
349.jpg

350.jpg

Sporo AR jeździ po Tomaszowie :) Widziałem ich trochę wczoraj. A wiedzieliście ze macie takiego rodzynka u siebie?
349.jpg

350.jpg

A widuję ją pod swoim blokiem czasmi. Jak ktoś spotka właściciela to niech mu powie by tablicę rej. Po lewej stronie zamontował - ma z prawej.

wysłane z noki 6310i

Z tego co mi wiadomo to sprzedana już jest.

Amortyzatory
Powrót