komis w Kutnie

Cubus00

Aktywny
Auto
byla Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999 jest 159 2,4
witam ,miałem dzis nie prawdopodobną przyjemnosc rozmawiac z gostkiem z tego komisu
[h=2]AUTO-KOMIS "MOTO-CAR[/h]ma dwa auta ktore mnie interesuja ,jedno chcialem kupic a drugie zamienic i wszystko bylo by super, do momentu wyceny mojego auta , po jego tekscie dalem spokoj ,moje auto wycenil gdzies tak za polowe wartosci,jaka maja te roczniki . moze ma ktos lepsza opinie o komisie

Cubus00, liczyłeś że komis da Ci zbliżoną cenę do rzeczywistej wartości auta? Takie rzeczy niestety tylko w Erze... Poza tym Kutno to jeden wielki raj handlarzy, jakoś nie byłbym przekonany kupować tam auto podobnie jak np Zduńska Wola.

no wlasnie na to liczylem ,a gosc wycenil moje auto tak z 8tys. mniej niz chodza , wiec lekko sie zgrzałem a chcialem dla syna Stilo

no wlasnie na to liczylem ,a gosc wycenil moje auto tak z 8tys. mniej niz chodza , wiec lekko sie zgrzałem a chcialem dla syna Stilo

Zaproponował Ci 8000 za 2,0 TS'a z 99'?

czytamy i patrzymy alfy nie mam juz z rok , i taki nie pełno rozgarnięty nie jestem ,ze gdybym ja mial, to za ta kase nawet bym mu umyl

Nie wiem od kiedy masz w profilu "była" i dlatego pytam. Równie dobrze mogłeś ją sprzedać komuś innemu i zmienić dziś opis. Z drugiej strony nie ma się co łudzić, że komisanci rozliczają dobrze przy wymianie. Nie dość, że mają i tak marżę ze sprzedanego to jeszcze muszą urwać ile wlezie na przyjmowanym aucie.

to wszystko na glowie stoi ,on dawal mi 19, za auto ktore stoi kolo27,ale kidy placiłem podatek to policyli mi od 36 ,to tylko w PL

Jeżeli masz na myśli żółte Stilo to nawet nie fatyguj się -TOTALNY ZŁOM! Najlepiej daj link do ogłoszenia, jestem z Kutna to sprawdzę autko, chyba że chcesz podjechać sam to daj znać. Pracuję na serwisie w Citroenie to zrobimy porządną kontrolę przed zakupem.

Ogladałam w tym komisie Alfę jakiś czas temu.

Cenili ją, jakby była ze złota, a niestety w opłakanym stanie zarówno technicznym, jak i wizualnym.
Za to zdjęcia na aukcji profesjonalnie nie pokazywały wad lakieru.

Zdecydowanie nie polecam.

Jeżeli masz na myśli żółte Stilo to nawet nie fatyguj się -TOTALNY ZŁOM! Najlepiej daj link do ogłoszenia, jestem z Kutna to sprawdzę autko, chyba że chcesz podjechać sam to daj znać. Pracuję na serwisie w Citroenie to zrobimy porządną kontrolę przed zakupem.

na dzien dzisiejszy akca zakupowa odwolana ,wczoraj syn byl ogladac ,w innym miejscu ,w Krotoszynie, od "prywatnego",i takiej masakry z silnikiem i zawieszeniem nie widzial a teksty goscia nie do podrobienia , dzieki za checi:)

Gorąco nie polecam, byłem 3 razy oglądać te auta i przypomina to plac u Turków w Berlinie :D auta kręcone, bite, ceny nieadekwatne a sam właściciel p. Łukasz, typ z pod ciemnej gwiazdy :D

Amortyzatory
Powrót