Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A ja znowu zareklamuje mojego blacharza lakiernika który też się tym zajmuje ;p jak auto stanęło na podnośniku to Dobry powiedział że solidna robota![]()
Ja odstawiłem auto rano na 8 odebrałem o 19 i jest dobrze zrobione. Byłem jedynie poproszony o nie mycie podwozia przez jakiś czas
Uwierz mi i majstrowi, że takiej operacji nie da się wykonać w ciągu, tak jak piszesz, ok. 10 godzin. Na samo podwozie musisz liczyć ok. 1,5 do 2 dni. Najpierw trzeba je umyć, poczekać aż wyschnie, poprawić wszelkie niedoskonałości i dopiero wtedy nałożyć masę zabezpieczającą. Jeśli dorzucisz do tego profile zamknięte (wnętrze maski, klapy bagażnika, drzwi, słupków, progów, podłużnic, belek i innych przekrojów zamkniętych), połączenia i zawinięcia blach, to cała operacja rozciąga się w sumie do ok. 3 dni.
Ja rok temu zabezpieczałem swoją GT kompleksowo (podwozie + profile zamknięte, połączenia i zawinięcia blach) w Meti-Car naul. Roosevelta 5 w Łodzi. Samochód zaprowadziłem na 8:00 w środę, a do odbioru był dopiero ok. 14:00 w piątek. Sami mówili, że często mają takich klientów, którzy chcą oddać auto rano przed pracą, a już popołudniu odebrać gotowe. Wtedy oni tłumaczą komuś takiemu, że jeśli konserwacja ma być wykonana porządnie i skuteczna, to samochód musi swoje odstać, bo suszenia nie da się przyspieszyć, a przecież na mokro się nie konserwuje.
Opinii o nich w Internecie nie ma może zbyt wiele, ale te którą można znaleźć są pozytywne (choćby Forum Mazdy MX-5) i ponoć nawet sprzedawcy Forda w Łodzi kierują do nic wszystkich swoich klientów, łącznie tych z nowymi, podkreślam nowymi, samochodami (bo jak wiadomo Fordy wyjątkowo smakują korozji).
W najbliższym czasie będę jechał na mycie podwozia i przegląd kontrolny po roku oraz ewentualne uzupełnienie ubytków - oczywiście wszystko za darmo w ramach zeszłorocznej usługi i gwarancji.
Jeśli będziecie zainteresowani to my współpracujemy z człowiekiem który ogarnia nam m.in zabezpieczenia podwozia więc możemy pomyśleć o jakiejś akcji grupowej![]()
Ja na pewno bym się pisał na coś takiego ale niestety muszę najpierw połatać podłogę zanim zabezpiecze. No chyba że ten człowiek ogarnia też sztukę blacharska. ;-)
Wysłane z mojej Nokii 3310
za pomocą Tapatalk 2
Dzięki! Czekam.
Wysłane z mojej Nokii 3310
za pomocą Tapatalk 2
Przepraszam, że tak późno, ale nie dostałem żadnego powiadomienia o odpowiedzi w tym temacie i dopiero teraz tu "wdepnąłem" :-(.Pewnie już "po ptokach", ale dla potomnych podam, że koszt to (w zeszłym roku) 620 zł (jak już wcześniej pisałem podwozie, nadkola, profile zamknięte (progi, słupki, drzwi, klapa bagażnika, maska silnika, połączenia i zawinięcia blach)).Jaki koszt?