Chromowanie plastiku

• Autor wątku Autor wątku Bajon
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Bajon

Nowy
Auto
Alfa Romeo Brera 2,4 JTDm Sky View, wcześniej Alfa Romeo 156 SW 1,9 JTD M-jet
Czy jest w naszym mieście lub okolicach firma, która się zajmuje takim 'precederem'?

powiem tak szukałem rok temu firmy z łodzkiego i jako jedyna to boruta w zgierzu chciałem chromować bagażnik od motocykla ale jak się ma małe zlecenia to nie bardzo chcą gadać i nie wiem jak z plastikiem

A co konkretnie potrzebujesz? Rozglądałeś się za folią "chrom"? Bo porządnie to raczej się tego zwyczajnie nie da zrobić...

A co konkretnie potrzebujesz? Rozglądałeś się za folią "chrom"? Bo porządnie to raczej się tego zwyczajnie nie da zrobić...

Po pierwsze myślałem o nieszczęsnym grillu po FL. Po drugie zamarzyły mi się lusterka w chromie. Ostatnio ktoś wystawił lusterka Momo w chromie ale za bagatela 350zł... Dlatego zacząłem kombinować czy nie da się jakoś taniej czegoś takiego zrobić...

chromowanie Plastików

Myślałem, że może cos sie pozmieniało, technika poszła do przodu... no trudno...

Witam,

Chromowanie Natryskowe !!! Alternatywa dla drogiej galwanizacji !!!
Możliwość stosowania na takich materiałach jak ;
metale, szkło ,porcelana ,ceramika ,beton, gips ,drewno, kamień, rożnego rodzaju plastiki.
Możemy pokryć praktycznie wszystko, otrzymując efekt lustra w wybranym przez Państwa kolorze!!!
W przeciwieństwie do galwanicznego chromowania w procesie nie używa się metali ciężkich oraz składników rakotwórczych, więc proces produkcyjny jest przyjazna i nie szkodzi środowisku naturalnemu.
Nie każdy mógłby sobie pozwolić na drogie chromy i złocenia.
Atrakcyjna cena jak i fakt, iż chrom natryskowy jest dużo bardziej wytrzymalszy i elastyczniejszy pod każdym względem od chromu galwanicznego, czy też metalizacji próżniowej przyczyniły się do tego, że tradycyjny chrom często zostaje zastąpiony chromem dekoracyjnym.

w razie pytań prosze o kontakt bge9559@gmail.com

Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót