Prośba o oględziny samochodu.

Sprężyny z tyłu do wymiany, nie sądzę żeby była zglebiona patrząc na przód. A jak sprężyny to i pewnie już amortyzatory.
Ale może wymienią na gwarancji której to niby udzielają, nawet na 12 m-cy.

Nie mówie że jest zła, ale warto dobrze się przyjrzeć jak już będziesz na miejscu. Byłem w Kutnie kilka razy po AR i zawsze kończyło się to bezowocnym powrotem.

Rozwalają mnie te pokazywane książki serwisowe ze stemplami z przed 7-8 lat. Co mnie to obchodzi, czym się chwalić, przez ten czas wszystko mogło się wydarzyć.

Witam!!
Jest ktoś w stanie podjechać i sprawdzić, obejrzeć samochód z tego ogłoszenia:
http://moto.gratka.pl/tresc/alfa-romeo-156-ii-1-9-jtd-impression-19029341.html#856ed23c1887de79,3

Cześć,

Potrzebuję sprawdzić auto, allegro: 6000834405
Miejscowość: RADOMSKO

Zapłacę.

Ostatnia edycja:
Witam! W piątek 03.06 wybieram się do Łodzi, żeby obejrzeć 159SW 2.4JTDm, 2006 rok. Poszukuję kogoś z Łodzi lub polecanego serwisu gdzie pomogą mi sprawdzić auto (głównie podpięcie kompa i obejrzenia auta od spodu). Oczywiście zapłacę. Jakby ktoś był w stanie pomóc proszę o PW.

Jeżeli ktoś ma czas i chęci to oględziny tej Gulietty byłyby mile widziane :)

otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-vat23-aso-quadrifoglio-verde-235km-papis-lodz-ID6ywvnz.html#881412a108

Jeżeli ktoś ma czas i chęci to oględziny tej Gulietty byłyby mile widziane :)

otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-vat23-aso-quadrifoglio-verde-235km-papis-lodz-ID6ywvnz.html#881412a108

Oglądałem kiedyś w tym salonie Golfa (ahh..) dla znajomego i generalnie mogę z góry powiedzieć, że KAŻDY tam samochód miał jakąś mniejszą, lub większą historię wypadkową, ale w przypadku Golfa byliśmy o wszystkim poinformowani, więc raczej polecam :)

Hej,
ja pracuję w PAPISie :)
Alfa miała jedynie malowaną maskę (do 200 mikronów) i serwis w ASO Alfy do przebiegu 114500km - ostatni serwis w tym roku w styczniu. Auto naprawdę godne bardzo, bardzo fajne.
Mam nadzieję, że się zobaczymy!

P.S. - Nie wszystkie auta mają jakąś historię ;) I na pewno żadne auto nie ma historii wypadkowej - to akurat gwarantujemy. Wszystko jest u Nas jasne i od razu mówimy czy jakaś naprawa była (i w 99% przypadków jest to tylko lakier)

witam, czy ktoś zna alfę z ogłoszenia na znanym portalu aukcyjnym ,nr ogłoszenia 6562562107 ? Za każde info będę wdzięczny, pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót