Regeneracja TURBO

adamekp

Nowy
Auto
AR 159 1.9 JTDm (150 KM)
Cześć,
planuję regenerację TURBO w swojej AR 159, bo trochę zaczynać pogwizdywać i na 100% przycina się geometria.
Pytanie, regenerowaliście garrett-a? Jak tak to gdzie? Planuję oddać do HF TURBO http://www.turbosprezarki.org/ w Pabianicach (niby robią na częściach melett-a). Jakieś opinie? A może coś innego i sprawdzonego?

A może ktoś ma dostęp do nowych turbin w rozsądnych cenach?

Ja regenerowałem Garretta (co prawda nie w Alfie ale w Leonie) w Zgierzu na Konstantynowskiej 22, firma OP Turbo. Za pełną regenerację wraz z gwarancją na rok czasu bez limitu kilometrów wyniosło mnie to 1000 zł, ale miałem wszystko do wymiany bo się cała posypała w środku. Naprawdę polecam.

Ja regenerowałem Garretta (co prawda nie w Alfie ale w Leonie) w Zgierzu na Konstantynowskiej 22, firma OP Turbo. Za pełną regenerację wraz z gwarancją na rok czasu bez limitu kilometrów wyniosło mnie to 1000 zł, ale miałem wszystko do wymiany bo się cała posypała w środku. Naprawdę polecam.

No właśnie też o nich myślałem ale słyszałem, że poszli w ilość a nie jakość (nie patrzę na komentarze w necie).

Jak chcesz mieć pewność, że do regeneracji użyte zostaną części melett to wybierz jeden z ich warsztatów autoryzowanych - sprawdź na stronie melettpolska

Osobiście korzystałem z Hermesa i po dwóch wtopach z dziwnymi warsztatami zastanawiałem się czy robić 3 podejście ale jednak było warto. Warunek to sprawdzony warsztat.

zaprzyjaźniony warsztat oddaje do HFT i nie narzeka, mała rodzinna firma i właściciel który nie olewa klienta

zaprzyjaźniony warsztat oddaje do HFT i nie narzeka, mała rodzinna firma i właściciel który nie olewa klienta
Takie też opinie słyszałem. Oddaje w takim razie do nich. Z rozmowy z nimi odniosłem wrażenie, że są pewni swojej roboty.
Teraz muszę tylko przypilnować warsztat, który będzie mi wymieniał turbo żeby jakiegoś boba nie odwalili.

Amortyzatory
Powrót