Szrot w łodzi

guzik27

Nowy
Auto
AR 159
Szukam jakiegos szrotu w ktorym bywaja czesci do alfy 159, potrzebuje kupić zaciski do alfy przód tył, jesli takiego nie znacie to gdzie najlepiej sie wybrac do tego na kolumny przy bieszczadzkiej

Znalazlem po 100zl za zacisk wolaja sam nie wiem czy duzo czy malo

Ostatnia edycja:
Przy Puszkina kupę Alf rozbierają. Aż żal mi było jak skóry od GT leżały pod chmurką itp. Tak czy siak polecam, chociaż cen niskich nie mają i nie chcą się targować.

Znalazłem ich dane:

Allegro: RSXLODZ

RSX Sp. z o.o.
Puszkina 78
92-516 Łódź

790 833 355

731 930 093

[email]rsxlodz@gmail.com
[/EMAIL]

Ostatnia edycja:
na Puszkina 78 maja bardzo duzo czesci,
ale ich aukcje allegro czesto nie pokrywaja sie ze stanem faktyczny, tak bylo w przypadku min boczkow fl ze skory ktorych szukalem, ogloszenie chyba wisi do nia dzisiejszego...

W ksawerowie na wlocie do łodzi mają też szrot fiat/alfa. Nie pamiętam dokładnie adresu ale jadąc do łodzi po prawej stronie.

na Puszkina 78 maja bardzo duzo czesci,
ale ich aukcje allegro czesto nie pokrywaja sie ze stanem faktyczny, tak bylo w przypadku min boczkow fl ze skory ktorych szukalem, ogloszenie chyba wisi do nia dzisiejszego...

Potwierdzam, lepiej jechać i osobiście obejrzeć bo można się zdziwić. Części mają sporo ale niezbyt je szanują.

Odświeżę temat. Czy ten szrot na ksawerowskiej jeszcze funkcjonuje?
Ktoś zna inne szroty gdzie rozbierają Alfy oprócz tego na Puszkina?

Ten na puszkina to porazka, ludzie nie skonni do rozmowy, czesci porozrzucane czesto juz zniszczone, nie chca sie targowac, wysokie ceny, juz lepiej na alelgro zamowic.

Amortyzatory
Powrót