Ramki pod tablice

• Autor wątku Autor wątku Yoopi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Y

Yoopi

Guest
Po dogadaniu sie z phantomem71 z ktorym organizujemy ramki pod tablice uznalismy ze najlepszym wyjsciem bedzie jak cala paczuszke tzn ramki dla lodzkich Alfaholicow zostana przeslane do mnie i ja juz na jakims spotcie wam je rozdam. Powodow takiej decyzji jest wiele ale glowny to ze za wysylke zaplaci sie raz. Jesli ktos ma inne zyczenie i chcialby dostac przesylke bezposrednio to niech pisze. Dobrze by bylo gdyby osoby zainteresowane ramkami potwierdzily czy sie zgadzaja na takie wyjscie. Czekam na info od Was.

zostaje przy ramkach z 3B, są "śfietne" i bardzo sie mnie pdobają :D

Siema, ja bym sie pisał, tylko jaki dokładnie wyglad maja te ramki :?:

...czyli jak narazie wiekszosc jest za...no bo takto kazdy musialby placic po 8 zeta na nasza kochana i jakze szybka Poczte Polska, a jedna wysylka rowna sie 8 zeta na podzial (po 50 gr mniej wiecej na lebka) - taniej niz pocztowka :D ...Adasco dopisz sie do list ktora istnieje pod adrsem wskazanym przez fr33 http://www.forum.alfaholi...adki-vt3383.htm i powiedz ze chcesz jedna sztuke a nie jeden komplet...

...wielki powrot tematu...tak jak juz pisal phantom71 ramki bedzie mial u siebie w poniedzialek lub wtorek (25-26 czerwca)...wiec moi drodzy alfisti - odbior przeze mnie rameczek po szybkim wplaceniu pieniazkow bedzie mozliwe juz albo w srode albo w czwartek...tak wiec apelacja do was - w miare mozliwosci prosilbym o przywiezienie odpowiedniej kwoty tj. 11 zl (10 zloty ramki + 1 zet na przesylke) na spota by wszystko ladnie i gladko poszlo...i oczywiscie scrat zamawiajacy 2xkpl 21 zl (2x 10 zl za ramki i 1 zl za przesylke :) )...widzimy sie w niedziele i przedyskutujemy jak i kiedy mam wam dostarczyc ramki...

Yoopi napisał:
...wielki powrot tematu...tak jak juz pisal phantom71 ramki bedzie mial u siebie w poniedzialek lub wtorek (25-26 czerwca)...wiec moi drodzy alfisti - odbior przeze mnie rameczek po szybkim wplaceniu pieniazkow bedzie mozliwe juz albo w srode albo w czwartek...tak wiec apelacja do was - w miare mozliwosci prosilbym o przywiezienie odpowiedniej kwoty tj. 11 zl (10 zloty ramki + 1 zet na przesylke) na spota by wszystko ladnie i gladko poszlo...i oczywiscie scrat zamawiajacy 2xkpl 21 zl (2x 10 zl za ramki i 1 zl za przesylke :) )...widzimy sie w niedziele i przedyskutujemy jak i kiedy mam wam dostarczyc ramki...

a będą jakieś nadwyżki... bo ja jako nowicjusz nie mialem szans się ustawić w kolejce

Jako dla najbardziej zgranej (wg mnie) i licznej grupy, paczuszka idzie w I kolejności.

Rzuć numer konta na które można wysylać kase - dla ludzi z "daleka".

Majkel napisał:
Rzuć numer konta na które można wysylać kase - dla ludzi z "daleka"

...co do ludzi z daleka to wysylka zajmuje sie juz bezposrednio Phantom71...napisz do niego na PW swoje dane (imie, nazwisko, adres itd) a on Ci powie co dalej - choc jak wiadomo ramki maja byc dopiero dzisiaj tj. piatek u niego na sklepie wiec pewnie wysylki bedzie robic najwczesniej w poniedzialek - o ile firma kurierska da rade sie wyrobic...

Amortyzatory
Powrót