Halo Radomsko!!!

• Autor wątku Autor wątku 156X
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam! Ja akurat jeszcze nie musiałem ale moj brat zaprowadza własnie do czestochowy! Własnie starą trasą ale jedzie sie do niego w lewo za stacją orlenu! własnie na wlocie do cz-wy! Widze ze kolo ma pojecie! moim zdaniem godny zaufania!

Nie pisałem bo byłem zajęty poszukiwaniem auta ;p Teraz będę się pojawiał tutaj częściej, ale mam nadzieję że nie po to żeby szukać tutaj pomocy tylko z przyczyn czysto towarzyskich ;p

No i jak tam panowie z Radomska i okolic wasze Alfy się spisują? Sprawiają problemy (szczególnie w okresie zimowym)?
Jeśli chodzi o moją to do tej pory spisywała się bardzo dobrze, ale niestety padło łożysko od alternatora i teraz czeka na mechanika na naprawę i wymianę rozrządu.

Niestety ludzi z Radomska na forum zbytnio nie widać, a AR coraz więcej na naszych drogach.

Nie można powiedzieć, bo od 156 aż się roi :D

Co do odpalania na dzień dzisiejszy bez problemów :) Sprzęgło ociężale chodzi przez pierwsze kilka kilometrów, ale jak się rozgrzeje jest ok :P

W Radomsku od pół roku już cicho ;( Jeździ trochę nowych AR po mieście, ale czy jest ktoś nowy na forum?

Jest:) witam kolegow:) stary temat widze ale lepiej pozno niz wcale:)

Alfa Jest Jak Kobieta, Czasami Kapryśna i Złośliwa, Ale Gdy Jest Kochana i Szanowana Odwzajemnia Tym Samym <3

Amortyzatory
Powrót