Halo Radomsko!!!

• Autor wątku Autor wątku 156X
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Chciałem oznajmić, iż z dniem dzisiejszym moja Bella dostała naklejkę klubową na swój tyłeczek :crazy_pilot:

wrzuć jakąś fotkę - będę wiedział jakiej szukać gdy będę w Rsq ;)

Radomsko jest małe więc bardzo możliwe, że się znamy choć Jakubów znam dosłownie dwóch

No Kuba pokazał byś chociaż czym jeździsz, ale pewnie już widziałem gdzieś na mieście Twoją Alfę.

No Kuba pokazał byś chociaż czym jeździsz, ale pewnie już widziałem gdzieś na mieście Twoją Alfę.

Pokaże, pokaże :)
Wszystko w swoim czasie :) Owszem istnieje bardzo dużo prawdopodobieństwo, że mnie widziałeś.
Aczkolwiek Alf w tym kolorze co ja posiadam są 4 z moją:) W zasadzie 5, ale ta ostatnia jest troszkę w ciemniejszym odcieniu. Jedną z tych jeździ mój kumpel :D

Czyli pewnie masz srebrną?:) Być może Twój kumpel jest też moim kumplem jeśli jeździ srebrnym 156 z 2002 r. :D

Halo, halo. Szkoda, że tak mało ludzi z R-ska angażuje się na forum. Bo na mieście widuje Alfy dość często. Może warto jakoś dać znać ludziom o naszym forum. Pozdro

Halo, halo. Szkoda, że tak mało ludzi z R-ska angażuje się na forum. Bo na mieście widuje Alfy dość często. Może warto jakoś dać znać ludziom o naszym forum. Pozdro

Witamy nowego :)
Ja w tym tygodniu będę drukował wizytówki forum i wkładał za szybę ;)
Jeżeli będzie to możliwe - będę próbował dawać osobiście :cool:

W takim wypadku, może mógłbym Ci pomóc w agitacji:) Wysłałbyś mi "projekt" tych wizytówek, i też bym je zostawiał czy przekazywał przy okazji

Witamy nowego :)
Ja w tym tygodniu będę drukował wizytówki forum i wkładał za szybę ;)
Jeżeli będzie to możliwe - będę próbował dawać osobiście :cool:

no to widzę, że mój pomysł ma wzięcie - super - Radomsko się nie obija. Ostatnio we Wrocławiu na spocie zjechało się ponad 20 AR - fajny widok ;)

no to widzę, że mój pomysł ma wzięcie - super - Radomsko się nie obija. Ostatnio we Wrocławiu na spocie zjechało się ponad 20 AR - fajny widok ;)

Duże miasto, duże możliwości :)
W Maju również byłem na dość dużym spocie Audi A4 w Krakowie. Coś koło 15, 20 autek - nie pamiętam dokładnie ;)

Amortyzatory
Powrót