Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wrzuć jakąś fotkę - będę wiedział jakiej szukać gdy będę w Rsq![]()
Radomsko jest małe więc bardzo możliwe, że się znamy choć Jakubów znam dosłownie dwóch
No Kuba pokazał byś chociaż czym jeździsz, ale pewnie już widziałem gdzieś na mieście Twoją Alfę.
Czyli pewnie masz srebrną?Być może Twój kumpel jest też moim kumplem jeśli jeździ srebrnym 156 z 2002 r.
![]()
No to błękitną to widziałem tylko jedną w Radomsku, zresztą stoi przy bloku koło mnie
Tak też właśnie o tej mówie
Halo, halo. Szkoda, że tak mało ludzi z R-ska angażuje się na forum. Bo na mieście widuje Alfy dość często. Może warto jakoś dać znać ludziom o naszym forum. Pozdro
W takim wypadku, może mógłbym Ci pomóc w agitacjiWysłałbyś mi "projekt" tych wizytówek, i też bym je zostawiał czy przekazywał przy okazji
Witamy nowego![]()
Ja w tym tygodniu będę drukował wizytówki forum i wkładał za szybę![]()
Jeżeli będzie to możliwe - będę próbował dawać osobiście![]()
no to widzę, że mój pomysł ma wzięcie - super - Radomsko się nie obija. Ostatnio we Wrocławiu na spocie zjechało się ponad 20 AR - fajny widok![]()