Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak tam Panowie?Przygotowaliście już swoje wozy na zime?
156X kiedy przybędziesz do Radomska?![]()
Co do mojej wizyty w Radomsku hmmm to dopiero w Wigilię rano zawitam w rodzinnym mieście...
A tak z ciekawości gdzie odstawiasz swoją Belle ??? i jak wygląda to cenowo - chodzi mi o wymianę wahaczy. Nie wiem czy widziałeś, w dziale zrób to sam jest opis wymiany górnych więc można w sumie samemu spróbować
aha jak tam akcja "ulotka" ???
kurcze 80,- za wahacz... tylko nie ładuj jakiegoś no name... A co akcji to widzę, że solidnie się do tego przyłożyłeś... brawa dla Kolegi. Co do ceny za rozrząd i inne to faktycznie 1000 to nie dużo.
A nie myślałeś aby zaślepić EGRa ??? W dziale zrób to sam wrzuciłem skan zaślepki razem z wymiarami
PS. masz ramki ?? http://www.forum.alfaholicy.org/sklep/20403-ramki_pod_tablice_zapisy_otwarte.html
Alfe odstawiam do mojego znajomego na ul. Jasną - zapewne kojarzysz![]()
![]()
Ja wiem gdzie toTen pan zajmuje się chyba głównie włoskimi samochodami. Mój kolega zaprowadzał tam często swoją kappe i miał z nią dużo roboty.
cześć lukash - jak tam poszukiwania AR - rozglądasz się za czymś??
Witajcie koledzy,Radomszczanie! Macie jakieś namiary na tego mechaniora?
Zawsze warto mieć tel. to godnego mechanika?!
chwilowo zaprzestałem (no chyba że gdzieś w pobliżu trafi się coś ciekawego), ale docelowo czekam do wiosny i wtedy już będę szukał na poważnie. Na pewno będzie większy wybór, a poza tym jestem na etapie poszukiwań pracy więc jak już znajdę to finansowo powinno być lepiej więc może na 2.4 się skuszę, albo nowszy rocznik (chciał bym ten po FL wnętrza).
Witajcie koledzy,Radomszczanie! Macie jakieś namiary na tego mechaniora?
Zawsze warto mieć tel. to godnego mechanika?!
nie na 100% ale być może będę sprzedawał swoją - jest pewien plan i oczywiście dotyczy on również Alfa Romeo...![]()
Widzę, że nie jestem samRównież planuje sprzedać Alfe na wiosnę. Tyle, że narazie nie odważe się na zakup Alfy
![]()
Widzę, że nie jestem samRównież planuje sprzedać Alfe na wiosnę. Tyle, że narazie nie odważe się na zakup Alfy
![]()
nie rozumiem... przecież jest słynne powiedzenie "są auta i jest Alfa Romeo"![]()
Kuba co tak szybko chcesz się pozbyć Swojej Alfy i dlaczego nie chcesz następnej?
Ja dziś wymieniłem jeszcze gumy na stabilizatorze i normalnie powiem Wam jestem w szoku. Nigdy nie spodziewałem się że może mieć to taki wpływ na komfort jazdy.
na nierównościach pukało tak jakby coś nie było dokręcone... zwłaszcza na uskokach... jak jechałem po nierównej drodze cały czas takie głuche pukanie... ale to już przeszłość