• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spot organizacyjny w Piotrkwie

Someone83

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 1.9MJTD 150KM
Witam.
Tak jak w temacie chciałbym się spotkac i porozmawiac na temat zlotu 19 marca. Myśle że takim dobrym terminem będzie ostatni weekend Lutego ( 25, 26, 27 ) tylko wybierzcie sobie jakiś dzień i godzine tak żeby wszystkim pasowało. Spotkanie na Lidlu tam gdzie ostatnio.
Pozdrawiam

Jeśli się ktoś nie wpisze na listę chętnych na regionalny a pojedzie to będzie jakiś problem? Ja jestem pewniak ale znajomek jeszcze nie wie jak będzie z czasem.

Ostatnia edycja:
ja też podjadę, mi odpowiada np. 25(piątek) godz. 19.00, widziałem że doszło lotnisko jako opcja, ale to będzie tylko nasza impreza tak? pytam bo coś takiego miało być w maju

czy ten spot powie czy jesteśmy w 1200 procentach na lotnisku,czy będzie ktoś za to odpowiedzialny,a co dla mnie ważne jestem z Piotrkowa jak można pomóc przy tym zlocie,a i proponuje jakieś pewne info na stronie,zbliżamy się do końca a ja nic nie wiem co na to łódź, jak ,gdzie co, a reszta ..

---------- Post dodany o godzinie 21:04 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:49 ----------

jestem jak wam pasuje/myślę ze będzie coś do roboty na zlocie dla borsuka pomagać trzeba tym bardziej ze to dzięki klubowi z piotrkowa i prezesowi i chłopakom

Ostatnia edycja:
I jak Panowie? Spot w piątek o 18 nadal aktualny?
Może by godzinkę później się spotkać?

Mi tak naprawdę też jest to obojętne czy 18, czy 19 jednak myślę, że sporo osób o 18 wychodzi z pracy ;)

Amortyzatory
Powrót