Bełchatów tokarz

bimsky

Nowy
Auto
Toyota Camry + 75 3.0M
Czy w Bełchatowie albo najbliższych okolicach urzęduje jakiś kumaty tokarz? Chodziłoby mi o lekkie roztoczenie (1,5mm) otworu centrującego w feldze, ponieważ sprytnie inżynierowie z bmw zrobili piastę o tę właśnie wielkość większą w bmw e39 niż w każdym innym bmw. :D

Ja dorabiałem bratu tulejki centrujące na ul. cmentarnej i tam możesz zapytać bo koleś ma pojęcie co robi (to jest ulica łącząca Włókniarzy z Czapliniecką). Jego zakład jest jadąc od strony cmentarza za ABC jest taka dróżka między domami i tam w podwórku ma zakład.
Tylko odnośnie powiększania otworu felgi to nie wiem czy to dobry pomysł, bo felga jest w tym miejscu utwardzana tylko na niewielkiej grubości. Żeby nie okazało się że zdejmie ci całe utwardzenie.

...

Tylko odnośnie powiększania otworu felgi to nie wiem czy to dobry pomysł, bo felga jest w tym miejscu utwardzana tylko na niewielkiej grubości. Żeby nie okazało się że zdejmie ci całe utwardzenie.
Z tego co się zorientowałem, raczej nie powinno być z tym problemu. Wszystkie bmw mają otwór 72,5, a moja seria 5 akurat 74,1, przez co nie pasują żadne fajne, stylowe kółka :P Jeszcze jedna kwestia - zajmują się gdzieś u nas prostowaniem aluminiowych kółek?

prostują w wulkanizacji na wojska polskiego koło sklepu z farbami i tynkami maciejewskiego oraz podobno w domiechowicach jadąc w stronę Parzna.

Amortyzatory
Powrót