Moderator naszego regionu

Garos

Nowy
Auto
Opel Astra III 1.7CDTI Caravan
Jak już wiecie Scrat zrezygnował z tej funkcji i warto kogoś z naszych wybrać-ja stawiam na Siekiera :D Co Wy na to?

popieram aczkolwiek dorzuce jako kandydata jeszcze Brzoze...chyba ze ktorys dobrowolnie zrezygnuje z kandydatury to wtedy juz bedzie wiadomo, ze ten drugi nim zostanie...

dla mnie obaj ok, aczkolwiek Siekier częsciej jest przeze mnie widziany na spotach itd i juz go widzialem wiec z lekka przewaga w jego strone z mojej strony

Ja podałem Siekiera ponieważ więcej udziela się na forum, jest bardzo chętny do współpracy a jeśli jest faktycznie częściej na spotach to ma już drugiego plusa.
Oczywiście Brzoza też jest mile widziany,ale zobaczymy jak to wyjdzie.

Dzięki Yoopi, ale odkąd dwaj najwięksi miłośnicy alfy romeo, Łukasz i Marcin odeszli z forum, którzy dysponowali taką wiedzą praktyczną o której co niektórym się nawet nie śniło, to sporadycznie zaglądam na forum. (już nie ten klimat)
Siekier jak najbardziej ok :)

Brzoza napisał:
ale odkąd dwaj najwięksi miłośnicy alfy romeo, Łukasz i Marcin odeszli z forum, którzy dysponowali taką wiedzą praktyczną o której co niektórym się nawet nie śniło, to sporadycznie zaglądam na forum. (już nie ten klimat)
to z ich powodu częściej zaglądałeś na forum? Oj Brzoza.

Przecież to forum schodzi na psy, nie mam zamiaru użerać się z kimkolwiek, sami kozacy w sieci :!:

obserwator737 napisał:
...zresztą to że nie udzielam się na tym forum nie oznacza że nie pomagam już przy bellach Łodziaków :wink:
:

wiem wiem, jutro już powinienem odebrać tylną kanapę, postaram sie zrobić zdjęcia i Ci wysłać, żebyś zobaczył jak wyszło :wink:

Garos napisał:
Jak już wiecie Scrat zrezygnował z tej funkcji i warto kogoś z naszych wybrać-ja stawiam na Siekiera :D Co Wy na to?
Może być Siekier. W pracy przeważnie się obija to może pomoderować w tym czasie :mrgreen:

obserwator737 napisał:
a dzisiaj popracowałem kilka godzin przy wyciszaniu trzasków z deski rozdzielczej , tak to wygladało :

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=f11114d9bc5071f6
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=4b4e717e02837a41

...grunt że już jest cacy :wink:
Też przerabiałem to w swojej włoszczyźnie.
278173451-IMG_0821.jpg

Amortyzatory
Powrót