opozycjonista
Nowy
- Auto
- Kotek XE
błąd świec żarowych, wizyta w autosklep24.pl, kierunek Wileńska 11, temat załatwiony w 10 minut, jak zawsze zadowolony i polecam 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Potwierdzam, otrzymałem to samo przy wymianie rozrządu.
Również bardzo polecam Robotec w Zgierzu, facet może nie jest najtańszy ale zna się na rzeczy. Ogarnął mi problem z Panewkami który powstał przez opieszałość innego mechanika. (Facet miał wymienić uszczelkę smoka a nie zrobił tego, skończyło się zatarciem kilku panewek). Problem którym nikt nie chciał się zająć Robert ogarnął bez problemu. Fakt trzeba umawiać się na ok tydzień do przodu, ale to z powodu obłożenia jakie ma. Facet specjalizuje się we włoskich furach, sam jeździ Alfą i serio robi jak dla siebie. Wszystko wytłumaczy jak krowie na granicy co zrobił i dlaczego. Bardzo polecam i zawitam do niego jeszcze nie raz (oczywiście jak moja Włoszka znowu obrazi się na mnie.
a czy P. Robert wie, że można ustawić pochylenie koła i kąt wyprzedzenia sworznia zwrotnicy?
Jasna sprawa, ja na pierwszy przegląd jeżdżę do GliwicSzerokości i oby dobrze się auto sprawdzało.
Jasna sprawa, ja na pierwszy przegląd jeżdżę do GliwicSzerokości i oby dobrze się auto sprawdzało.
czemu akurat do Gliwic? Właśnie kupiłem ten sam model...Ale nie Ti. Wymienimy doświadczenia na priv?