Hamownia Drogowa Łódź

marcin_ldz

Nowy
Auto
Giulietta 1.75 Tbi QV
Witajcie, jako że kolega jest w posiadaniu hamowni drogowej chce zaproponowac osobom zainteresowanym pomiar. Jest to hamownia Dynomet-u przykrecana na kolo, wedlug mnie pomiar jest o wiele bardziej wiarygodny niz podwoziowej poniewaz jest w realnych warunkach. Jestem juz po sprawdzeniu swojego auta i powiem ze wyniki wyszly ksiazkowe.
Oto link do strony na ktorej jest wystawiona taka hamownia aby sie zapoznac: http://www.dieselservice.win.pl/h/h_przen.htm

Wszelkich informacji udziele zainteresowanym na prv ewentualnie gg. Pozdrawiam :)

wedlug mnie pomiar jest o wiele bardziej wiarygodny niz podwoziowej poniewaz jest w realnych warunkach.
spałes dobrze ?przeciez nie wiesz o czym piszesz ,:cool:od kiedy dynomet ma byc precyzyjniejszy niż podwoziówka, wystarczy ze złą mase wozu wpiszesz i juz bedziesz miał nierealny pomiar

spałes dobrze ?przeciez nie wiesz o czym piszesz ,:cool:od kiedy dynomet ma byc precyzyjniejszy niż podwoziówka, wystarczy ze złą mase wozu wpiszesz i juz bedziesz miał nierealny pomiar

Nie mylisz sie ale kolega rowniez dysponuje waga, tak wiec auto jest dokladnie przed pomiarem wazone tak wiec nie ma mowy o zlych wynikach. Hamownia ta jak wiele innych rzeczy ma swoich zwolennikow jak i przeciwnikow, ja tez nie bylem co do tego pewien poki nie zobaczylem na wlasne oczy jak to wyglada. Ja nikogo nie namawiam kto chce i sie zdecyduje to skorzysta.

powiedzmy, ze osoby ktore by sie zdecydowaly na pomiar niech dadza odpowiedz do czwartku 05.06 poniewaz wyjezdzam na urlop. Dam wtedy namiary na kolege, lub wasze komy jemu i bedziecie sie umawiali. Chyba ze interesowal by was pozniejszy termin to po 16.06 wracam z urlopu i mozemy wrocic do tematu.

Amortyzatory
Powrót