Blacharz - lakiernik ŁÓDŹ

poguś

Nowy
Auto
156 jtd
Witam, potrzebuję adres/kontakt do jakiegoś dobrego blacharza na terenie Łodzi bądź bliskiej okolicy, który naprawił by mi wgniecione lekkie wgniecenie na drzwiach i błotniku. Oczywiście aby było dość tanio
I jeszcze jedno, czy zna ktoś dobrych speców od reperowania felg? Uzupełnienie ubytku + odmalowanie.
Z góry dziękuję

Ostatnia edycja:
Felgi:

http://www.naprawafelg.pl/kontakt.html

Nie wiem jak z ubytkami, ale możesz zapytać.

dzieki jutro postaram sie podjechac, caly czas szukam namiarow na dobrego blacharza/lakiernika - sprawdzalerm za praktikerem i koszt 500zl element za wyciagniecie wgniecenia, troszke szpachli i lakier

/// byłem dziś. Za naprawianie felgi czyli ubytki na rancie aluminium + szpachla w środek na zadrapania i dobranie koloru bez lakierowania całej felgi 250 zł, razem z lakierowaniem 400zł.

Ostatnia edycja:
Ja mam sprawdzonego blacharza - lakiernika. Sam malowałem u niego całe auto i jestem zadowolony :)
Jak chcesz namiar to pisz na PW.

Pozdrawiam

Polecam [h=1]Serwis Blacharsko-Lakierniczy. Marek Troszyński[/h]
Rojna 73a, 91-134 Łódź

tel : (42) 652-17-17

Może nie jest tani ale jest mega profesjonalny, jak dla mnie najlepszy specjalista w tej dziedzinie w Łodzi.

Witam
Szperałem trochę na forum poszukuję dobrego lakiernika blacharza z woj.łódzkiego miałem małą przygodę z alfą i widziałem że zna Pan jakiegoś dobrego lakiernika z Łodzi.Mogę poprosić o kontakt

Na blacharzu nie ma co oszczędzać dobry musi kosztować.
Jeszcze raz Wam polecam tego co już wcześniej napisałem.

Czy ktoś korzystał z usług lakierniczych pana Cieszyńskiego "Cieszpol" na ulicy tuwima ?

Dobra usługa swoje musi kosztować, jak chcesz oszczędzać to nie spodziewaj się cudów ... ;)

Polecam - [h=2]S-PLUS Łódź Wileńska[/h]Wileńska 9/11
94-022 Łódź
Telefon: GSM: 605 509 582
e-mail: lodz.wilenska@s-plus.pl

Ja polecam blacharza co prawda nie z Łodzi... ale z Dobronia ( kawałek od zjazdu w Dobroniu z S14 ) cena za element 250 zł. Sam korzystałem parę razy ( w belli głównie konserwacja podwozia malowanie zderzaka ) w poprzednim aucie naprawa po stłuczce ( lakierowanie klepanie itd ) żadnych problemów ceny sensowne a jakoś baaaaardzo dobra :cool:

Trochę odświeżę temat. Jak juz pisałem w innym wątku trzeba moja Belle wziąć na leczenie podłogi. Chciałbym to zrobić porządnie wraz z zakonserwowaniem.
Na pewno sprawdzę Kacu Twojego specjalistę ale tak na wszelki wypadek zapytam jeszcze raz. Czy ma ktoś jakieś nowe, dobre doświadczenia w związku z lataniem podłogi? Jakiś dobry uczciwy blacharz w Łodzi albo bliskich okolicach? W ogole robil cos takiego ktoś? Ile ewentualnie taka zabawa was kosztowała?

Ostatnia edycja:
Generalnie sam mógłbym Ci to zrobić ale chyba na jesień patrząc po tym co się teraz u nas dzieje, ale mogę Ci polecić znajomego niedaleko mnie, który zrobi to pewnie w dobrej cenie i przykłada się do swojej roboty. Koszt oczywiście zależny od stanu podłogi.

A zajmujesz się samym lakierowaniem? Bo będę miał najprawdopodobniej zderzak +jakieś delikatne ubytki do lakierowania.

Ja ze swojej strony mogę polecić zakład Agamar Autocomplex pod Łodzią. Robiłem tam reperaturki błotników i naprawę progu i muszę przyznać, że robota wykonana fachowo - świetnie dobrany lakier, byłem pod wrażeniem.

Podaje dane (możecie powoływać się na Maćka od detailingu)
Agamar Autocomplex
Mirosławice 115
95-083 gm. Lutomiersk

TEL: 666 161 094

Sam szukałem lakiernika w Łodzi ale ciesze się, że trafiłem właśnie tam bo naprawdę w 100% byłem zadowolony z fachowości i podejścia do tematu.

A cenowo jak w Łodzi czy "jak na obrzeżach" ?

Amortyzatory
Powrót