Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja ogłoszenia od pół roku przeglądam i nic nie ma z Busso, czasem coś dobrze wygląda, ale jak się dopytasz to jakieś QAPy wsadzał na zawias bo świetne to w tym momencie już dalej się nie pytam.
Jutro będę w Alfowym raju to się podpytam czy ktoś czegoś pewnego nie sprzedaje
Przesadzasz z tymi wahaczami. To że ktoś włożył tanie nie znaczy, ze samochód to szmelc. Kupisz na trw to i tak wymienisz, bo nie wiesz kiedy zmieniane. Zawias w Alfie to w moim odczuciu należy traktować jak pakiet startowy. Może trafisz na sprawny, ale lepiej wymienić. Nikt miesiąc przed sprzedażą nie ładuje 1500zł w auto, bo w życiu tego od kupującego nie odzyska. Wolę kupić z ruszonym zawieszeniem i wykorzystać to do zbicia ceny.Ja ogłoszenia od pół roku przeglądam i nic nie ma z Busso, czasem coś dobrze wygląda, ale jak się dopytasz to jakieś QAPy wsadzał na zawias bo świetne to w tym momencie już dalej się nie pytam.
Alfowy raj to Pablo, on zawsze wie czy ktoś coś dobrego sprzedaje, w zeszły poniedziałek jak zostawiałem u niego moją to stało około 20 Alf, wszelkiej maści i silnikówTen raj w okolicach Wawy to jakiś komis?
Alfowy raj to Pablo, on zawsze wie czy ktoś coś dobrego sprzedaje, w zeszły poniedziałek jak zostawiałem u niego moją to stało około 20 Alf, wszelkiej maści i silników
O to jak będziesz coś wiedział to pisz w temacie. Wiem, że autor szuka 10 latki ale jakby ogólnie jakaś zadbana 156 z 2.5 V6 do sprzedaży stała to daj info jak możesz.
Całym sercem się przyłączam do tych pozdrowień.Serdecznie pozdrawiam znawców LPG co to nigdy go nie mieli, ale wiedzą wszystko bo "wujek kiedyś w polonezie miał"
Coś czuję że kucharz był do baninie polecam silnika 2.0 do gazu
No to słuchamy dlaczego?nie polecam silnika 2.0 do gazu