Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Raczej dobrze myślisz bo ta wkładka co jest teraz to do diesla jest a nie do V6A jak to się stało, że masz 063? Myślałem, że na początku w V6 były 044, a potem zamieniono je na 030...
Bierz wtrysk. BARRACUDY i red. KME GOLD GT - jeśli jeszcze nie jest dostępny w Twoim rejonie to poczekaj chwilę.Dostałem takiego maila po moim pytaniu gazownika. Dobry osprzęt? Polecacie?![]()
Bierz wtrysk. BARRACUDY i red. KME GOLD GT - jeśli jeszcze nie jest dostępny w Twoim rejonie to poczekaj chwilę.
PS
Oczywiście zdjęcia do ręki gaziarza by wiedział co gdzie i jak się wierci/montuje.
Ktoś orientuje się ile mniej więcej wytrzymują wtryski Hana?
Na 19 stronie sa fotki i np nawiercanie podstaw:A gdzie znajdę dobre zdjęcia? Na FB ktoś mi pisał, że są tutaj na forum, ale nie mogę znaleźćalbo źle szukam. Podeślecie coś?
![]()
A gdzie znajdę dobre zdjęcia? Na FB ktoś mi pisał, że są tutaj na forum, ale nie mogę znaleźćalbo źle szukam. Podeślecie coś?
![]()