Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Układanie to jedno a jeszcze montaż reduktora, butla, miedź, lutowanie i strojenie. To wszystko czas ale jeśli to zrobi w tej cenie to super.Dlatego mam wątpliwości czy będzie chował za tą kasę.
Ale może się dowiemy jak pytający się pochwali
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Panowie zaspokoje ciekawośćgazownik mi powiedział,że nie za bardzo mu sie chce to chować wszystko bo póżniej przy serwisie lub awari aby coś zrobić trzeba duzo demontować i jest to mocno czasochłonne... butla w kole ma być a wlew w korku. Pewnie troche racji ma.

Racji raczej nie maU mnie jak kupiłem z gazem to było tak jak na zdjęciu czyli wtryski na deklu 2 głowicy i gaz doprowadzone różnymi długościami rurek do wkrętek. I pewnie taka opcję będzie ci proponował bo szybciej jest leniem i nie chce mu się.
I tak musi ściągnąć 6 kolanek i odkręcić podstawę aby zrobić nawierty. Jedyna dodatkowa robota to skręcenie opasek na krótkim odcinku pomiędzy naweirtem a wtryskiem oraz prowadzenie wężyków pod kolankami.
W czasie awarii wtrysku faktycznie trzeba wszystko rozkręcić ale jak często padają?
Minusem jego przepuszczalnej opcji jest odległość pomiędzy nawiertem a wtryskiem a co za tym idzie większe czasy pracy wtrysku. Mi po zmianie, wywaleniu wężyków i regulacji LPGTecha wreszcie przestały rozjeżdżać się mapy z Pb. Wszystko robiłem sam z wirtualną pomocą kolegów z innego forum.
W opcji której my tobie pokazaliśmy wtrysk gazowy styka się prawie z wkrętką - bynajmniej u mnie.
Reszta czyli od grzebienia idzie po staremu czyli filtr FL itd itd.
Pokaż załącznik 223552