Ok,dzięki pokaże mu to. Jeśli zdejmuje mi kolektor to trzeba nowa uszczelke raczej dać? W coś jeszcze powinienem sie zaopatrzyć ?
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
Ok,dzięki pokaże mu to. Jeśli zdejmuje mi kolektor to trzeba nowa uszczelke raczej dać? W coś jeszcze powinienem sie zaopatrzyć ?
Jeżeli nie uszkodzi to nie trzeba.
P9
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Jeśli 3400 z pochowaniem wszystkiego to cena super bo mnie osobiście nie chciało by się bawić za taki price. Ściągać wszystko, odkręcać i później walczyć z upychaniem to katorga która przeżyłem dwa razy robiąc samPierwszy raz złożyłem idealnie poświęcając temu cały dzień ale lpg nie gadało przez moją głupotę. Z barracud nie wykręciłem dysz a zanim do tego doszedłem to zregenerowałem reduktor bo w nim widziałem winowajcę
za drugim razem poszło o wiele lepiej ale mam podobnie jak z millenium. Jedynie nie mam kątowych założonych ale to poprawię teraz jak będę malował motor.
-------------------------
AR 156 2.4jtd, 191/360 - jest
Lancia Dedra 1.6 16V - jest
AR 166 3.0 V6 - była
AR 166 3.0 V6 Sportronic - jest
Dlatego mam wątpliwości czy będzie chował za tą kasę.
Ale może się dowiemy jak pytający się pochwali
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
AR 166 3.0 V6 - była
Panowie zaspokoje ciekawośćgazownik mi powiedział,że nie za bardzo mu sie chce to chować wszystko bo póżniej przy serwisie lub awari aby coś zrobić trzeba duzo demontować i jest to mocno czasochłonne... butla w kole ma być a wlew w korku. Pewnie troche racji ma.
Pewnie bardziej mu chodziło,że w razie jak sie coś zepsuje to nic nie zrobi bez rozbierania... a tak tragicznie to wygląda jak nie jest schowane?
Racji raczej nie maU mnie jak kupiłem z gazem to było tak jak na zdjęciu czyli wtryski na deklu 2 głowicy i gaz doprowadzone różnymi długościami rurek do wkrętek. I pewnie taka opcję będzie ci proponował bo szybciej jest leniem i nie chce mu się.
I tak musi ściągnąć 6 kolanek i odkręcić podstawę aby zrobić nawierty. Jedyna dodatkowa robota to skręcenie opasek na krótkim odcinku pomiędzy naweirtem a wtryskiem oraz prowadzenie wężyków pod kolankami.
W czasie awarii wtrysku faktycznie trzeba wszystko rozkręcić ale jak często padają?
Minusem jego przepuszczalnej opcji jest odległość pomiędzy nawiertem a wtryskiem a co za tym idzie większe czasy pracy wtrysku. Mi po zmianie, wywaleniu wężyków i regulacji LPGTecha wreszcie przestały rozjeżdżać się mapy z Pb. Wszystko robiłem sam z wirtualną pomocą kolegów z innego forum.
W opcji której my tobie pokazaliśmy wtrysk gazowy styka się prawie z wkrętką - bynajmniej u mnie.
Reszta czyli od grzebienia idzie po staremu czyli filtr FL itd itd.
![]()
AR 166 3.0 V6 - była