• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Giulietta 1.4 TB 2013 LPG

matahari32

Nowy
Auto
Giulietta 2013 1.4 TB 122km
Witam wszystkich szanownych kolegów. Od ok 5 miesięcy jestem posiadaczem Giulietta z 2013 roku. Auto ma przejechane aktualnie 160 tyś (z tego 13 przejechałem ja). Zastanawiam się nad założeniem instalacji LPG. W okolicach mam sprawdzonego gazownika, który ma bardzo dobre opinie. Pytanie moje jest nastepujące czy przy tym przebiegu auta takowa instalacja ma sens ? Auto będzie głównie użytkowane przez moją małżonkę (chce zostawić ją na ok 2-3 lata). We wszystkich moich autach miałem instalację gazową, którą montowałem ja, ale auta te miały o wiele mniejszy przebieg.

Silnik doskonale się nadaje do lpg. Jeździ "naczymkolwiek". Ten silnik nie ma żadnych szczególnych wymagań. Przebieg też nie ma znaczenia. Moja ma 370kkm i gaz przynajmniej od połowy. Żadnych problemów. A to czy Ci się opłaca to nie pytaj nas tylko sam sobie policz kiedy się zwróci.

Na 2-3 lata, bym nie montował, chyba, że żona będzie robić 30k+ km rocznie.

Amortyzatory
Powrót