jak masz instalacje i jak dziala

• Autor wątku Autor wątku webmaster007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z szarpaniem mam dokladnie to samo - wczesniej mialem to na benzynie - ale tylko na 1 i 2 - przy malych predkosciach i obrotach.
Co do spalania to jestem zadowolony - w trasie wyszlo mi ok 10 litrow, w miescie ok 12-13 (na benzynie pali ok 11) - a przygazowac lubie :) .
Gazownik mowil ze mozna wzbogacic mieszanke ale spadku mocy raczej nie odczulem wiec na razie niech tak zostanie.
Jedyne co mnie denerwuje to wycie silnika.

Wlasnie odebralem Slicznotke od mechanika.
Glosik zupelnie inny - to wszystko wariator - myslalem juz ze cos nie tak z wydechem.

Gaz zakladalem na Weselnej - jak narazie jestem zadowolony.

Cześć.
Kupiłem auto z już zainstalowaną instalacją sekwencyjną (jeszcze na gwarancji).Jej elementy wyposażenia są następujące:

-Reduktor---Zavoli
-Elektrozawór gazu---Emmegas
-Wielozawór---Tomasetto
-Obudowa wielozaworu---Pokrywa GZWM
-Wlew gazu---Tomasetto
-Zbiornik---GZWM
-Jednostka sterująca---4GAZ

Na dniach sprawdzę stan techniczny instalacji.Auto na dzień dzisiejszy użytkuje zgodnie z zaleceniami mojego mechanika tzn.co trzy tankowania gazu raz wyjeździć cały bak benzyny.Instalacja wg.mnie sprawuje się bardzo dobrze,spadek mocy podczas jazdy znikomy i to mnie bardzo cieszy :D
Interesuje mnie opinia innych użytkowników na temat elementów wyposażenia mojej instalacji.Może ktoś mi powie czy to dobra instalacja czy ewentualnie można coś ulepszyć ?
Dzięki za odpowiedzi.

Amortyzatory
Powrót