Gdzie włożyc mikser?

No więc b przepraszam chciałem się trochę podroczyc :lol: Ja gaz poprostu kocham :twisted:

--------------------------------------------------------------------------------

Tak tez myslalem
Moze i Siwy144 sie wstydzi i przez to usunął posta, ale nic nie umknie mojej uwadze.
Poniższe zdjecie to dowód autentyczny :D

pewnie maja lpg w alfach tylko pochowane :mrgreen:

Tak tak miedzy fotelem a brzuchem po dobrym żarciu :lol:

Digit napisał:
Wołek napisał:
Wymienic alfę 75 1.8 turbo na fiata tipo V6 (proszę niektórych o wyrozumiałość)

Nieco OT, ale Fiat Tipo V6 to ciekawy pomysł na project car.
Kolega Wołek dąży do doskonałości i ideau Alfy Romeo :lol:

Obawiam się, że nie zorozumieliście mojego postu. Andrew, chodziło o to, że twój nowy wóz to nic innego jak fiat w opakowaniu alfy :lol: . Nie wiem o co wam chodziło :P

Ja doskonałość już dawno pomacałem i pojeżdziłem i wiem co to jest prawdziwa Alfa Romeo przesiadłem się do Fiato-Alfy tylko dlatego bo chciałem pomacać czegoś innego a jak powiedziałem do Prawdziwej Alfy-Romeo jeszcze powrócę chodzi mi o 75 Turbo lub V6 zasilaną prawdziwym paliwem a nie bąkami gazu :mrgreen:

Wołek napisał:
Obawiam się, że nie zorozumieliście mojego postu. Andrew, chodziło o to, że twój nowy wóz to nic innego jak fiat w opakowaniu alfy :lol: . Nie wiem o co wam chodziło :P

O Fiata Tipo napędzanego V6-tką Alfy, żeby podrażnić kolegę Wołka ;->
Faktycznie szkoda, że opuszczono myśl techniczną AR, na rzecz rozwiązań Fiata - ale włoskiego charakteru tym samochodom z pewnością nie brak (bo co robiłbym na tym forum).

Podłamało mnie za to zastosowanie elementów wspólnych z GM/Oplem w najnowszych (przepraszam za wyrażenie) wypustach AR :s

Amortyzatory
Powrót