Witam poszukuje stalowych 16 do alfy 159 sanok,krosno okolice
Witam poszukuje stalowych 16 do alfy 159 sanok,krosno okolice
Popatrz na OLX jak się dobrze poszuka to znajdziesz 16 calowe alufelgi w naprawdę śmiesznych pieniądzach, 5 x 110 16 i już za około 400 zł masz aluminiowe kółka, tylko o odpowiednim ET.
tez sie zastanawialem nad alufelgami bo stalowe uzywki na OLX 600 zł za komplet szczerze to sie spodziewalem mniejszej ceny
159 nie jest stworzona do stalowych felg - policjanci przez to już przechodzili A tak serio to również polecam tanie aluminiowe, nie wyjdzie to specjalnie drożej.
Były: Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V @175KM/374Nm tuned by weloo [galeria na Flickr] | Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V
Cześć, starałam się wyszukać na forum czy ktoś z Was przypadkiem nie ma felg stalowych 16 do 159, ale niestety nic aktualnego nie znalazłam. W dziale sprzedaży/kupna post'u jeszcze wstawić nie mogę (muszę wyrobić swoje), a póki co czytywałam jedynie "z ukrycia". Zatem proszę nie krzyczeć, że nie tu - ewentualnie cierpliwie wytłumaczyć
Zatem podbijam temat w swojej sprawie: Ktokolwiek widział/ktokolwiek zna namiar na ofertę felg stalowych, najlepiej używek w rozsądnej cenie i nieprzyrdzewiałych do 159 w rozmiarze 16?
Z góry pięknie dziękuję za odpowiedź i ewentualną wyrozumiałość
Felgi prawie są
Czas poszukać kołpaków, żeby nago nie fruwać. Ktoś/coś? 16’