Cześć. Postanowiłem kupić Alfę 159. Zastanawiałem się, czy jest jakieś forum dotyczące tej marki, zapytałem wujka Google, i oto jestem.
Z wyszukiwarki (np. Google lub Onet)
Znalazłem wizytówkę za wycieraczką
Przez link na innej stronie
Od znajomego
Z prasy, telewizji, radia
Zobaczyłem adres na ramce pod tablice rejestracyjne
Na zlocie lub klubowym spotkaniu
Cześć. Postanowiłem kupić Alfę 159. Zastanawiałem się, czy jest jakieś forum dotyczące tej marki, zapytałem wujka Google, i oto jestem.
...o "Alfaholikach" dowiedziałem się przypadkiem szukając w necie info nt awarii MultiAir w moim Stelvio
Niedawno zmieniłem Stelvio na nowy model, po 3 letniej intensywnej eksploatacji identycznej poprzedniczki (oczywiście mowa o Alfie ), zmienił się tylko kolor z czerwieni na niebieski. Jedyna awaria w trakcie przejechanych 150 tys km / 3 lata, to wspomniany już powyżej Multi Air i dlatego... zamiast planowanego wcześniej Velara jest ponownie Stelviunio (tym razem zabezpieczony folią PPF). Nie muszę więc chyba dodawać, że jestem z auta mega zadowolony. Pozdrawiam wszystkich doceniających walory Alfy bardzo gorąco.
Ostatnio edytowane przez MJP ; 21-10-2023 o 14:53
Maciej. Z netu.
Nie mam pięknej Alfy tylko mydelniczkę, która udaje...wszystko po trochu. Serduszko w aucie mam takie samo...
O stronie dowiedziałem się przeszukując informację o marce pojazdu w poszukiwaniu odpowiedzi na nurtujące pytania.
Każda szanującą się marka ma swoje forum - a po co nie szukać gdzieś zagrabanicą, jak mam tu nasz polskie...?
Wystarczyło wklepać w wyszukiwarkę " alfa romeo - forum" i... jest.
O forum dowiedziałem się od wujka Google, wystarczyło wpisać „forum Alfa Romeo” i od razu pojawiają się alfaholicy.