Czy w Lublinie sa jakies spoty?

kurna nie zagladam w ta czesc forum, ale strony lkar niestety niema gdyz wlasciciel strony nie chcial odsprzedac.
Jest grupa Lubelki Klub Alfa Romeo na face tylko jezeli ktos bylby chetny dolaczyc do naszej nielicznej grupy niech w wiadomosci prywatnej napisze ze jest z tad czy cos bo duzo ludzi chce dolaczyc tylko po to by nabic sobie kolejna grupe.

A przewaznie spotykalismy sie w piatki okolo 21 po McDonaldem na ul.Puławskiej, ostatnimi czasy frekwencja nie powala ale mam nadzieje ze wiosna juz nadchodzi to sie to poprawi

Dodano po 4 minutes:

i w 1 niedziele kazdego miesiaca pod zamkiem lubelskim

Właśnie kolego nikt nie wiedział że się spotykacie, ale ja niestety w piątki jestem wolny od 21,30 i zanim bym dojechał to będzie parę minut po 22 ale zawsze jestem chętny.:D

Peterxxx, masz super pomysł, tylko jeśli będzie ładna pogoda to nie wiem czy damy rade cumować obok siebie bo ludu bedzie mnóstwo. Więc może jakieś inne alternatywne miejsce?
no niewiem gdzie jeszcze można może ktoś zaproponuje jakąś alternatywę.

Dodano po 20 minutes:

To właśnie można w tą sobotę połączyć spot z chłopakami z LKARu jeśli będą chętni

Ostatnia edycja:
A to u nas jest tak ze roznie ludzie sie zjezdzaja 21.30 i o 22. bo np ja jestem pomiedzy bo akurat trening koncze o 21. To zalezy od frekwencji jak na grupie sie zgadamy. Ostatnio cienko jest bo 2 3 auta bo wiekszosc pracuje

Dodano po 3 minutes:

Jezeli chodzi o spptkanie nad zalewem w tym lasku jak na bychawe to tam dziury straszne jeszcze sezon sie nie zaczal wiec oplat nie bedzie to moze lepiej jak na Kreznice sie jedzie na parking.

Ostatnia edycja:
może być i z tamtej strony zalewu tylko który to parking
Ja też właśnie w piątki kończę trening o 21,30

Ulica janowska od strony lublina jak sie jedzie to caly czas prosto po lewej stronie widac parking z plytek. Jadac od zemborzyckiej ul zeglarska jedzie sie do konca i na skrzyzowaniu w stylu T w lewo i okolo 400m plus minus jest wjazd. W parking wjezdza sie w polowie parkingu. Nie skreca sie w poerwszy zjazd na jego poczatku

Parking znajduje sie zaraz przy ulicy

Moja Ala jeszcze mocno w robocie więc na razie o spotach nie ma mowy. ..ale bliżej lata chętnie wdepne popatrzeć na Wasze piescidla. ..

:cool: no bez jaj, moja jeździ na kołach 15, bez gleby, ze wgnieceniem po kolizji i podtlenkiem gazotu w bagażniku :v pieścidło jak nic

Coś kraczą o deszczach w sobote wiec chciałbym sie upewnic co i jak gdyby cos? :D Ogólnie tez się pisze na 100%

Stykamy sie na planowanym miejscu o tamtej godzinie? Czy z racji mozlowosci opadow zmieniamy miejsce? Czy normalnie i ewentualnie sie gdzies przemiescimy?

tam się można spotkać a właśnie ewentualnie przemieścić

czytam cały tema i chetnie bym sie wybrał jednak mam prosbe może ktos w jednym poście napisać którego dnia gdzie i o której bo sie pogubilem czy w piątek po 21 czy w sobote o 16 czy pod mc czy kolo zalewu jesli dobrze myśle

Sobota g.16 parking nad zalewem od strony ulicy Janowskiej

Zjeżdżajcie się jak najliczniej :) ...tak aby tradycja doczekała świąt to i ja będę :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót