No to i ja się dopisuję. Godzina 16 może? Kogoś jeszcze ściągnę jak się uda.
edit// nie znam zbytnio miejsc ciekawych w lublinie, jakaś spokojniejsza okolica? czy jakieś centrum, parkingi etc?
No to i ja się dopisuję. Godzina 16 może? Kogoś jeszcze ściągnę jak się uda.
edit// nie znam zbytnio miejsc ciekawych w lublinie, jakaś spokojniejsza okolica? czy jakieś centrum, parkingi etc?
Mi pasuje 16
Ja też z chęcią się piszę.
To koledzy trzeba coś konkretnie ustalić![]()
21.03 godzina 16. Jak by ktoś zaproponował miejsce to byłoby super
to może nad zalewem w lublinie
Dla mnie super, jakieś konkretne miejsce gdzie można lajtowo postać?
od strony jak sie jedzie na bychawę tam przy pętli można wjechać tylko to jest jeszcze dalej jak mija się skręt w żeglarską
to jak wszystkim odpowiada to zapowiada się sporo osób. A 22.03 można poprawić w Zamościu bo tam też ma być spot i ja się wybieram![]()
Ostatnio edytowane przez Peterxxx ; 16-03-2015 o 18:14
Peterxxx, masz super pomysł, tylko jeśli będzie ładna pogoda to nie wiem czy damy rade cumować obok siebie bo ludu bedzie mnóstwo. Więc może jakieś inne alternatywne miejsce?
kurna nie zagladam w ta czesc forum, ale strony lkar niestety niema gdyz wlasciciel strony nie chcial odsprzedac.
Jest grupa Lubelki Klub Alfa Romeo na face tylko jezeli ktos bylby chetny dolaczyc do naszej nielicznej grupy niech w wiadomosci prywatnej napisze ze jest z tad czy cos bo duzo ludzi chce dolaczyc tylko po to by nabic sobie kolejna grupe.
A przewaznie spotykalismy sie w piatki okolo 21 po McDonaldem na ul.Puławskiej, ostatnimi czasy frekwencja nie powala ale mam nadzieje ze wiosna juz nadchodzi to sie to poprawi
Dodano po 4 minutes:
i w 1 niedziele kazdego miesiaca pod zamkiem lubelskim
Ostatnio edytowane przez gelo1990 ; 16-03-2015 o 21:21 Powód: Dodano