Czy w Lublinie sa jakies spoty?

wszystko ok termin ustalony a miejsce?

O to chodzi :) najlepiej zrobić wydarzenie żeby wszystko było w kupię :) nie każdy zagląda tutaj ... Na koniec albo organizujemy albo odwołujemy z zbyt małej ilości chętnych ... Więc czym wcześniej tym lepiej

Gdzie kiedy i co bo nie doczytałem?

Wysłane z mojego Apollo Lite przy użyciu Tapatalka

A może Adamki koło Okuninki ?
Jest duży parking grill i zadaszenie.Spokojnie się zmieścimy.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

osobiście wolałbym FIRLEJ lub białkę parczewską po prostu mam bliżej a w niedzielę wybywam na komunię ale jak by była większość za Adamkami to się dostosuję

A masz jakieś fajne miejsce?

P9

No w sumie 3 osoby się zgłosiły także przełożymy to na czerwiec , lipiec

P9

2.07.2017 Arena Lublin g.15 Cykliczny spot Zapraszamy:)

jest lato więc może czas na spotkanie ktoś chętny?

Spoty LKAR sa w kazda 1 niedziele miesiaca. Zapraszamy do polubienia fanpage Lubelski Klub [notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo tam sa informacje oraz zdjecia ze spotow

Siema. LKAR wyrusza na Wloska Jesien 24. Zbiorka g. 7.20 parking Galeria Orkana przy myjni bezdotykowej, wiecej info na facebooku Lubelski Klub [notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo. Wszystkich chetnych wyruszyc w kolumnie zapraszamy.

Witam Koledzy szukam informacji o tym samochodzie,jest z waszego regionu i na ramkach klubowych można pisać mi priv jak ktoś zna to auto ?był bym bardzo wdzięczny za informacje ponieważ mam daleko do niego a nie chciał bym jechać i wrócić z niczym pozdrawiam i liczę na pomoc
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-166-alfa-166-3-0-v6-busso-sportronic-220km-ID6zeE22.html
Ale to w lubuskim nie w lubelskim inne województwo [emoji3]

Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót