Warsztat Zamość i okolice czy macie jakiś godny polecenia?

adi156

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 Crosswagon 1.9 16v JTD-M
Warsztat Zamość i okolice czy znacie jakiś godny polecenia?

Witam czy możecie polecić z czystym sumieniem jakiś dobry warsztat w Zamościu, taki w którym będą ludzie dla których AR nie jest abstrakcją i nie będą kręcić nosem na jej widok? Potrzebuje wymienić parę rzeczy typowo eksploatacyjnych, ale dla niektórych jak zobaczą AR to tak jakby mu czołg postawić i wymyślają jaki to nie kłopot i ile to roboty. Wiem, że w Lublinie są co najmniej dwa takie, ale może coś bliżej?

Ostatnia edycja:
Ja osobiście swoją 147 FL robię u znajomego na Szczebrzeskiej, w lewo zaraz za nowym przystankiem MZK, bodajże za akademikiem, popytaj o Siwego. Facet miał już z 4 Alfy dla siebie, swoją mam od niego, więc myślę że nie będzie problemu z ogarnięciem 1.9 JTD 16v, tym bardziej że sam chyba teraz jeździ 159 z tym motorem ;) .

Ostatnia edycja:
Dzięki akurat znam Siwego dobrze i dzisiaj u niego byłem :) ma teraz 159 i GT właśnie ogarnia. Póki co ma dużo robót nabranych i ciężko się wpasować. Jest ktoś jeszcze ogarnięty w temacie?

Jak się nie pali to poczekaj, bo szczerze to nie wiem komu więcej bym powierzył auto w Zamościu ;). Za to wiem kogo omijać, ale jak coś to PW.

Jak się nie pali to poczekaj, bo szczerze to nie wiem komu więcej bym powierzył auto w Zamościu ;). Za to wiem kogo omijać, ale jak coś to PW.
już się wstępnie umówiłem z Siwym, ale dziękuję będę miał na uwadze...

Ja mogę polecić PZ-MOT przy Partyzantów. Serwisuję tam swoją Alfę (również dość leciwego SEAT'a mojej żony) i na razie nie mam co narzekać. Może jakoś specjalnie tanio nie jest (dla każdego tanio ma też różne znaczenie) ale jest fakturka za usługę i za części (w przystępnych cenach jak dla mnie). No i robota co najmniej dobra (według mnie oczywiście). Różnie bywa z terminami ale generalnie naprawdę jest dobrze.

A ten cały Siwy to gdzie ma dokładnie ten warsztat jeśli można spytać? Bo nie mogę za cholerę znaleźć a te wskazówki niewiele mi mówią (albo słabo się orientuję w topografii miasta ;) ) bo na Szczebrzeskiej warsztatów jest w ciul i jeszcze trochę. Nie żebym szukał nowego mechanika ale co dwie opcje to nie jedna a jakaś rezerwowa zawsze się przyda w razie czego.

już się wstępnie umówiłem z Siwym, ale dziękuję będę miał na uwadze...

witam,
podczepiam sie pod temat.
Potrzebuje namiar na Siwego, ktos poda jakis numer telefonu, adres jak do niego trafic, gdzies cos.

Witam ja też poproszę o namiar bo mam podejrzenie uszczelki pod głowicą 1,9 16V.

Witam, rozglądam się za dobrym warsztatem w Zamościu / okolicach, który sprawdziłby używaną Guliettę przed zakupem. Możecie polecić jakiegoś fachowca?

Alfa Romeo 156 2004 1.8 benz ktoś ogarnął by mi silnik do remontu żeby to nie padło zaraz bo źle zrobi?

Jakby ktoś potrzebował dobrego mechanika, z okolic Zamościa, czy Szczebrzeszyna, to poznałem dobrego który powie co i jak, co trzeba robić itd.

Amortyzatory
Powrót