• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Auto/Alfa do ślubu - okolice Lublina

• Autor wątku Autor wątku D.CVL
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

D.CVL

Nowy
Auto
159
Szanowni:-)

Rozglądam się za jakimś ciekawym, nietuzinkowym autem do ślubu, i pomyślałem, że mogę Was tu zapytać, czy ktoś z Was ma/zna jakieś ciekawe autko, które można by było nająć :-)

Termin: 16.08.2019
Auto: preferowana Alfa, ale inne też wchodzą w grę:-) Nic nowego, nic nowoczesnego, najchętniej coś klasycznego lub young timer.

Z góry dziękuję za ewentualne pomysły!
Pozdrawiam!

A mnie wieźli moją 159, pięknie się prezentowała :D
Nie zdradził bym jej z inną :P

Co prawda nigdy tego nie robiłem a nawet zazwyczaj unikałem takich propozycji, bo zawsze są stresy, czy stary gaźnikowy wóz nie nawali i nie popsuje przez to czyjegoś ważnego dnia, ale jeśli nikogo nie znajdziesz a Tobie i przyszłej małżonce spodoba się moje niebieskie wozidło, to ostatecznie pisz do mnie. Jeśli będę miał wolny weekend to chętnie pomogę.
Tu masz foty auta. Do sierpnia będzie już raczej bankowo gotowy :)
http://www.forum.alfaholicy.org/nas...lia_super_nuova_1600_stefan_.html#post2153530

Co prawda nigdy tego nie robiłem a nawet zazwyczaj unikałem takich propozycji, bo zawsze są stresy, czy stary gaźnikowy wóz nie nawali i nie popsuje przez to czyjegoś ważnego dnia, ale jeśli nikogo nie znajdziesz a Tobie i przyszłej małżonce spodoba się moje niebieskie wozidło, to ostatecznie pisz do mnie. Jeśli będę miał wolny weekend to chętnie pomogę.
Tu masz foty auta. Do sierpnia będzie już raczej bankowo gotowy :)
http://www.forum.alfaholicy.org/nas...lia_super_nuova_1600_stefan_.html#post2153530

Cześć, przesłałem Ci wiadomość na prv :-)

Amortyzatory
Powrót