• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • działu się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Konserwacja podwozia

• Autor wątku Autor wątku azi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

azi

Nowy
Auto
159 1.9 16V JTDm
Macie jakichś poleconych fachowców, którzy zajmowaliby się kompleksowo czyszczeniem i konserwacją podwozia? Proszę o opinie z pierwszej ręki.

Lublin i bliższe lub dalsze okolice.

Nikt nie odpowiedział? Polecam BUKOR (boczna Męczenników Majdanka). Robiłem u nich 2 alfy a potem mechanicy mnie pytali kto tak dobrze konserwacje mi zrobił.

Nikt nie odpowiedział? Polecam BUKOR (boczna Męczenników Majdanka). Robiłem u nich 2 alfy a potem mechanicy mnie pytali kto tak dobrze konserwacje mi zrobił.
Zdejmują belki, osłony itd?
Podasz cenę?

Amortyzatory
Powrót