Cześć wszystkim! Niedawno przeprowadził się do Polski. Czy ktoś może polecić zaufanego specjalistę Alfa Romeo w okolicach Lublina i Chełma?
Cześć wszystkim! Niedawno przeprowadził się do Polski. Czy ktoś może polecić zaufanego specjalistę Alfa Romeo w okolicach Lublina i Chełma?
Jaka odległość od Lublina cie zadowala
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
[lang=en]W promieniu 100 km od Lublina[/lang]
W Zamościu jest chłopak który zna się na alfach sam u niego jak musze cos zrobić to robię. Jak coś napisz mi na priv.
[lang=en]Dzień dobry! Dziękuję za odpowiedź. Piszę tutaj, ponieważ twoja skrzynka pocztowa jest pełna i nie możesz wysłać wiadomości.Najpierw potrzebuję elektryka. Wyciąłem filtr DPF i muszę zmienić firmware w mózgach. Plus są pytania o turbinę, pytania czy auto nie jedzie na niskich obrotach. Ogólnie cała masa pytań[/lang]
Spróbuj teraz na priv napisać
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Witam.
Czy polecicie mi jakiś dobry warsztat w Lublinie, w którym sprawdzę Giulię przed zakupem.
Diagnostyka komp., zawieszenie, ładowanie - sprawność akumulatora, grubość powłoki lakierniczej, no i co tam jeszcze się da, bo wiem że do silnika i skrzyni nikt nie zajrzy.
Przy okazji zapytam, jakie opinie macie o handlu autami Auto Broker na ul. Mełgieskiej?
Z góry dziękuję za pomoc.