Widziany / widziana

pozdrawiam kolege z bilgoraja w 159 widzianego pod tesco,, czy ty aby nie parkujesz w uliczce na przeciwko pko??

Pozdrowiska dla kierowcy granatowej 159ki RZE 7E... na klubowych ramkach, widzianego dzisiaj wieczorem na Podkarpackiej.

Pozdrowienia dla Pani Agnieszki C, mijaliśmy się na wiadukcie tuż po 15tej wczoraj.

Kto to? Mam nadzieje, że choć z dzieckiem był(a) :/

Załączniki

• uploadfromtaptalk1384340706412.jpg
    uploadfromtaptalk1384340706412.jpg
    57.6 KB · Wyświetleń: 86
Pozdrowienia dla Pani Agnieszki C, mijaliśmy się na wiadukcie tuż po 15tej wczoraj.
Dziękuję i nawzajem. My się dosyć często mijamy, dziś również widziałam po 15tej w okolicach ronda przy Urzędzie, ale nie miałam jak zatrąbić, bo był spory ruch. W ubiegłym tygodniu pisałam też podziękowania za umożliwienie mi wyjazdu, ale zostały bez odzewu :( No chyba, ze pomyliłam Alfaholików? :(

Pozdrawiam kolegę Yomen, którego widziałem dzisiaj pod Tesco ok 20, pozdrawiam Anke, której wjechałem przed auto audi a2 na rde pod Tesco przed 20? Oraz dla Ultraviolet jak zawsze pod blokiem :)))!

Marcin Ty jechałeś dzisiaj między 15-16 Ofiar Katynia w Obrońców Poczty Gd.? Pozdrawiam!

Dziękuję i nawzajem. My się dosyć często mijamy, dziś również widziałam po 15tej w okolicach ronda przy Urzędzie, ale nie miałam jak zatrąbić, bo był spory ruch. W ubiegłym tygodniu pisałam też podziękowania za umożliwienie mi wyjazdu, ale zostały bez odzewu :( No chyba, ze pomyliłam Alfaholików? :(

Wczoraj powiem szczerze pomimo wypatrywania:) nie widziałem Cię, a w ubiegłym tygodniu to nie ja bylem, mam alibi :) dwa tygodnie byłem na wygnaniu w Grudziądzu:)

Pozdrawiam kolegę Yomen, którego widziałem dzisiaj pod Tesco ok 20, pozdrawiam Anke, której wjechałem przed auto audi a2 na rde pod Tesco przed 20? Oraz dla Ultraviolet jak zawsze pod blokiem :)))!

Oj zmęczona byłam odwoziłam kolegę gdzieś na Tyczyn po pracy nawet jakbyś mrugał bym nie zauważyła!!! ale również pozdrawiam

pozdrawiam kolege z bilgoraja w 159 widzianego pod tesco,, czy ty aby nie parkujesz w uliczce na przeciwko pko??

również pozdrawiam i może do zobaczenia w niedziele jak wypali ten spocik to wybiorę się z rodzinką do twierdzy :) tak to ja parkuje na czerwonego k.

Pozdrowiska dla kierowcy granatowej 159ki RZE 7E... na klubowych ramkach, widzianego dzisiaj wieczorem na Podkarpackiej.

Również pozdrawiam, widziałem Alfę ale nie zauważyłem ramek to nie mrugałem ;)

Pozdrowienia dla Weloo, który mrugał mi dziś po 20 na skrzyżowaniu koło Reala :)

Zadam właśnie pytanie odnośnie kogoś bez ramek. Ja tak owak nie mam ramki, nie raz mrugałem jak i pozdrawiałem pomarańczowymi to nie od mrugano choć ramkę miano ... hehe grunt to rym
Dlaczego tak się dzieje w rejonie Podkarpackim hmm ?

Zadam właśnie pytanie odnośnie kogoś bez ramek. Ja tak owak nie mam ramki, nie raz mrugałem jak i pozdrawiałem pomarańczowymi to nie od mrugano choć ramkę miano ... hehe grunt to rym
Dlaczego tak się dzieje w rejonie Podkarpackim hmm ?

Nie przejmuj się, też tak mam. W okolicach Łańcuta jeździ srebrna 156SW na ramkach, raz kierownik odwzajemnił łapkę ale na forum go nie widzę. Teraz to nie mrugam ani nie podnoszę łapki bo nie jeżdżę Alfą do pracy. Za to Maćka widuję codziennie jak wyjeżdża z biura na budowę :D

Nie przejmuj się, też tak mam. W okolicach Łańcuta jeździ srebrna 156SW na ramkach, raz kierownik odwzajemnił łapkę ale na forum go nie widzę. Teraz to nie mrugam ani nie podnoszę łapki bo nie jeżdżę Alfą do pracy. Za to Maćka widuję codziennie jak wyjeżdża z biura na budowę :D

Ja to nie wiem skąd Ty mnie wypatrujesz, łapy żadnej też nie widzę:P poza tym od wtorku pewnie do końca przyszłego tygodnia mnie nie będziesz widywał bo jestem na wolnym:P

Ja od poniedziałku też mam wolny cały tydzień :P Stoję zawsze na parkingu delikatesów Asia po drugiej stronie drogi.

Hehe no tak. Ale przykładowo w innym dziale regionalnym ponowili temat pozdrawiania się ludzi bez ramek. Zresztą ja zawsze mrugam mimo że ktoś mi nie odmruga widać kto jest chamem :D hehe

Amortyzatory
Powrót